& Other Stories Celestial Deco palette

Hier is ‘ie: mijn allereerste quattro palette van & Other Stories. Dit mini palette heeft lila tinten, iets wat ik nog niet in mijn stash heb. Hopelijk valt de pigmentatie ook mee!

Dit palette heeft twee matte en twee shimmery tinten. De lichtste kleur kan dienen als highlighter, de donkerste eventueel als eyeliner en in de outer V. De combo van lila en bruin vind ik prima en ook mat & shimmery tinten zijn altijd mooi om te combineren.

De pigmentatie… Tsja, noem me verwend maar ik ben echt beter gewoon. Ook zonder primer. De oogschaduws zijn wel zacht en blendbaar, maar het echte WoW gevoel heb ik niet qua pigmentatie.

Voor de ooglook gebruikte ik de lichte kleur als highlighter op het wenkbrauwbot, binnenste ooghoeken en een beetje op het bewegende ooglid. De matte bruine tint gebruikte ik als basis en in de crease. De lila kleur gebruikte ik op het bewegende ooglid. Als eyeliner gebruikte ik de donkerste kleur. Een mooie zachte look, maar zelfs met een primer knallen de kleuren jammer genoeg niet echt. Voor een zachte everyday look is het palette wel oke. De eyeliner aanbrengen met de oogschaduw ging wel makkelijk mits een beetje fixing spray.

Hebben jullie al ervaring met & Other Stories make-up? De quattro palettes kosten 15 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “& Other Stories Celestial Deco palette

  1. Ik ken dit merk niet en vind de kleuren zo op het eerste gezicht heel mooi, maar snap jou wel dat je beter pigmentatie heb gezien bij andere merken.

  2. Je hebt er in elk geval geprobeerd iets moois van te maken. Voor de prijs die je hebt betaald vind ik de kwaliteit slecht. De pigmentatie van essence oogschaduw is bijv. beter en dat is vele malen goedkoper.

  3. Ik ken het merk niet, maar ligt waarschijnlijk aan het feit dat ik weinig over make up weet haha. Ik kan wel zien wat je bedoelt met de pigmentatie…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *