The smell of summer met 4711 en Betty Barclay

Vandaag stel ik jullie voor aan twee nieuwe geuren, die al helemaal zomer uitstralen in verpakking en geur! Beginnen doen ze met het kleinste flesje: Betty Barclay Bohemian Romance. Het flesje met veertjes doet inderdaad denken aan een Indiaanse Bohemian vibe en is uber girly! En goed nieuws als je van girly houdt: de geur is ook lekker romantisch en bloemig.

De geur bevat o.a. mandarijn, peer en roze peper. In het hart vinden we de florale akkoorden van meiklokjes, jasmijn en rozen. De basisnoot is warm met kasjmierhout en witte muskus. Een fijne geur om nu te dragen en ook eentje wel lang nazindert op mijn huid! Waarom is het flesje zo klein?? 😉 (eau de parfum 20 ml: 23,95 euro)

Next up is de nieuwe Limited Edition Remix geur van 4711! Vorig jaar was die heerlijk fruitig, dit jaar gaan ze de franse toer op met lavendelgeur! Dankzij de geur van lavendel waan je je meteen in Provençaalse lavendelvelden. Ik weet dat de eerder klassieke geur niet meteen voor iedereen is, maar ik kan ‘ zeker appreciëren dankzij de 4711 ‘touch’. Fris, zacht en hip. In de topnoten ruiken we lavendel, bergamot en citroen. In het hart van het parfum vinden we iris, hibiscuszaad en fresia. De basisnoten zijn toetsen van sandelhout, muskus en praliné. Een geur om heel de zomer lang te dragen, ook als je echt nood hebt aan vakantie 😉 (10 0ml: 20,95 euro)

Welke geur spreekt jullie het meest aan?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

12 thoughts on “The smell of summer met 4711 en Betty Barclay

  1. Ik heb zelf altijd hetzelfde geurtje en vind ‘andere’ geurtjes vaak net niks of na een tijdje niet meer zo lekker. Klinkt wel goed overigens

  2. Ze klinken beide wel erg goed. Helaas wordt de Betty Barclay hem niet voor mij door de manderijn waar ik allergisch voor ben 🙁

    De 4711 lijkt me een fijne geur. Vaak zijn ze niet mega sterk van geur, waardoor ik ze vaak wel goed kan dragen 🙂

  3. Het bohemian flesje is echt leuk. Het ander luchtje zou ik niet zo snel op doen. Ik houd wel van lavandel maar niet als luchtje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *