Nieuw: Bourjois Foundcealer stick

Nieuw bij Bourjois: deze Foundcealer sticks! Say what?! Jaja, een handige creamy stick die je kan gebruiken als concealer of als foundation. Handig voor on the go om ter plekke nog snel iets weg te werken! Ik kreeg 6 kleuren toegestuurd om te testen en al snel bleek dat de 3 lichtste perfect zijn voor te concealer. Een te donkere kleur? Daarmee kan je perfect shapen of contouren. Ideaal om al een beetje zon toe te voegen aan je gelaat.

De stick bestaat in maar liefst 10 tinten, voor lichte en donkere huidjes. Ook het bijgeleverde sponsje werkt eigenlijk prima on the go.

De Foundcealers zijn super creamy en smeren zo zacht uit op je huid. Door de warmte van je huid, versmelt de textuur en is het super gemakkelijk op uit te blenden.

Mijn favoriet is nummer 100 Ivory Rosé, maar in principe passen de 3 lichtste allemaal wel bij m’n huid. Met de brede kant breng je grote stroken aan. Met de dunnere rand kan je perfect kleine plekjes concealen zoals bv. het randje aan je neus.

Je kan de Longlasting Foundcealer sticks nu vinden bij o.a. Kruidvat voor 18.99€ per stuk. Lijkt het iets voor jullie?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Nieuw: Bourjois Foundcealer stick

  1. Ik heb niet zoveel verstand van make up en heb eigenlijk al jaren maar 1 foundation, van MAC. Ik heb niet iets anders gebruikt omdat ik daar heel tevreden mee ben. Geen idee of dit wat voor mij zou zijn haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *