The Body Shop Nicaraguan Coffee Masker

Ik hou van The Body Shop Maskers! Mijn favoriet tot nu toe is die met Charcoal, maar misschien kan dit verkwikkende Nicaraguan Coffee Masker deze wel overtreffen! De geur is alvast top: KOFFIE!

Ik kan niet zonder mijn kopje koffie in de ochtend, en mijn huid kan ook wel een oppepper gebruiken na de winter! Dit masker bevat een krachtige mix van koffiebonen en (Community Trade) sesamolie uit Nicaragua, sheaboter en cacaoboter uit Ghana en biologische rietsuiker uit Paraguay. De textuur van dit masker doen me denken aan een scrub, door de kleine koffieboon deeltjes. Je mag hem ook aanbrengen als een scrub, lichtjes in masseren en dan 5 tot 10 minuten laten zitten. Ik vind dit masker heerlijk om ‘s morgens aan te brengen, in het weekend na een lange werkweek. Ik vind het scrub effect ook fijn, want hierdoor voelt je huid lekker zacht achteraf. Het verkwikkende gelachtige masker gaat ook je teint en onzuiverheden aanpakken. Daarna heb je de perfecte basis voor je make-up.

Een fijne aanwinst in mijn masker schap, zeker eentje om ‘s morgens het weekend goed mee in te zetten wanneer je huid een opkikker kan gebruiken. Door de gelachtige textuur spoel je het ook gemakkelijk af & geef je je huid een lichte scrub! 2-in-1 dus!

Het Nicaraguan Coffee Masker is vanaf begin april verkrijgbaar bij de lokale Body Shop en online voor 20 euro (75 ml) en steunt dankzij het Juan Francisco Paz Silva Cooperative de lokale koffieboeren, het milieu & scholing in Nicaragua.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *