Black & Decker Dustbuster Pet

Met een langharige kat in huis, is kattenhaar hét accessoire geworden in huis! Op de zetel, mijn kleren, de vloer,… Overal hopen zich snel haren op, vooral nu het lente wordt! Met mijn allergie kan ik niet anders dan om elke dag eens te stofzuigen en hier en daar de plukken op te ruimen.

Gelukkig mocht ik van Black & Decker iets nieuws uitproberen: de krachtige Dustbuster ‘kruimeldief’ die een speciaal opzetstuk heeft voor dierenharen. Zo gaan de plukken gemakkelijk van de mat & sofa! Ik heb hem nu een goede maand in gebruik en kan echt niet zonder het toestel: licht in de hand, snoerloos, vrij zacht van geluid en met de uitschuifbare ‘snuit’ kan je goed in de hoekjes en kiertjes van de zetel en kattenbak. De Dustbuster laadt snel op en heeft een lange batterijduur dankzij de 10.8V 2.5Ah Lithium-ion accu.

Omdat het Dustbuster zo licht in de hand ligt, vind ik het echt geen erg om er elke dag vlug even mee rond te gaan. Zo blijft het appartement pluis & kattenkorrel vrij :p Nog een voordeel? je kan de Dustbuster gewoon leeg maken zonder je handen vuil te maken. Het opvangbakje kiep je gewoon leeg boven de vuilbak. Bovendien kan je het reservoir en de filter gewoon onder de kraan afspoelen, goed laten drogen aan de lucht en opnieuw klaar voor gebruik. Ook de geurende ‘cotton’ filter is een godsgeschenk. Stofzuigers kunnen na gebruik een warme en muffe geur achterlaten in de kamers, da’s gedaan met de Dustbuster: de geur die vrijkomt is aangenaam en fris. De geurfilter kan je gemakkelijk vervangen wanneer hij geen geur meer afgeeft. Ik probeer mijn Dustbuster elke week een keer goed schoon te maken, kleine moeite en zo blijft het toestel aangenaam in gebruik.

De speciale ‘Pet’ brush kan je vergelijken met een opzetstuk zoals een stofzuiger dat ook heeft. De Pet brush heeft rubberen borstels die door de draaibewegingen, goed de haren opnemen, vasthouden & weer loslaten in het reservoir. De borstel rolt goed over elk tapijt en haalt zelfs haren uit mijn langharig tapijt. Moes & Me zijn impressed 😀 Ook op mijn stoffen sofa gebruik ik het ding & op Moes zijn matje. Een kleine effort, een groot effect, want na enkele minuten zuigen zit het bakje alweer goed vol.

Heb jij huisdieren die veel haar verliezen?

De Black & Decker 10.8V 2.5Ah PET Kruimeldief met opzetstuk vind je voor zo’n 99 euro bij je elektrospeciaalzaak. Dit artikel werd geschreven in samenwerking met Black & Decker.

12 thoughts on “Black & Decker Dustbuster Pet

  1. Ideaal! Zoiets is ook wel wat voor hier in huis met twee katten… Binnenkort krijgen we een nieuwe bank en die moet natuurlijk wel een beetje netjes blijven haha

  2. Oh wat handig! Ik heb een hondje die heel veel haren verliest, maakt niet uit waar ik ben, Mn hondje is altijd grotendeels bij mij, haar haren kom ik overal tegen haha

  3. OMG dit moet ik in mijn leven hebben! Ik heb zelf een kat en inderdaad overal katten haar. Soms wordt ik er wel een beetje gek van, je krijgt het ook niet voor gelopen. Heb je net gestofzuigd, draai je jezelf om en het ligt er weer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *