Shiseido ControlledChaos MascaraInk

Dat de 90s stilaan terug zijn, zien we niet alleen in de fashion trends, maar ook op make-up vlak zijn er heel wat 90s inspired producten terug te vinden. Vandaag iets wat ik vroeger ook had, namelijk: gekleurde mascara’s. Ik kreeg van Shiseido 3 kleuren toegestuurd van de MascaraInk. Van de gewone Black Pulse was ik al fan, nu zijn de gekleurde varianten aan de beurt.

De mascara’s zijn alvast heel goed gepigmenteerd en geven zelfs veel kleur af op donkere wimpers. Van links naar rechts:¬†Violet Vibe – Sapphire Spark –¬†Emerald Energy. Je kan je mascara’s zo gebruiken of over je favoriete zwarte exemplaar aanbrengen voor een soort van ombre effect. Ik ging voor Black Pulse met een laagje Sapphire Spark en dat gaf een mooi effect, zeker voor de zomer of in combinatie met een gekleurde eyeliner lijkt het me ook wel wat!

De MascaraInk mascara’s brengen heel gemakkelijk aan: in dunne laagjes, zonder klonters of plakkerige wimpers. En bovendien geeft de mascara ook heel wat extra volume en separeert de wimpers mooi! De MascaraInks kosten zo’n 33 euro per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Houden jullie van gekleurde mascara’s of zijn jullie eerder fan van een neutrale look?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *