Leuk hebbeding: HP Sprocket fotoprinter

Ik won nog eens een leuke winactie bij Feeling en ging met dit toffe hebbeding van HP aan de haal: de Sprocket 2 mobiele fotoprinter! Hoe cute! Ik ben een echte gadget lover & had dit mini printertje al meermaals voorbij zien komen, maar omdat ik ook al een Fuji Instax heb, met ongeveer hetzelfde formaat fotootjes, besloot ik om hem niet te kopen. Het dingetje is ook best prijzig, zo’n 150 euro.

Maar goed, gewonnen dus en 10 minuten later klaar voor gebruik. Je laadt het ding eerst even op en download de HP Sprocket app. Hiermee kan je je foto’s van je gsm of Facebook of Instagram uitkiezen en al dan niet bewerken met een filter, een kader of een sticker. Ik ging voor puur natuur omdat ik de kwaliteit van de prints goed wilde beoordelen. Nog een iets, het fotopapier zijn ook stickers & zijn enkel en alleen voor de Sprocket printers. De Sprocket print op een speciale ‘ZINK’ thermo manier waardoor er geen inktpatroon nodig is, best wel raar. Je moet dus enkel papiertjes kopen (ongeveer 50 cent per stuk, niet goedkoop dus).

Verder kan je ook met meerdere personen printer en er wordt dan een ‘wachtrij’ met kleurtjes toegevoegd. Nog iets cool in de app zijn de Augmented Reality features: zo kan je in AR je batterij level & de wachtzij zien! Grappig! Nu de printkwaliteit: voor een ‘fun’ gadget is die best oke, voor echt professioneel fotomateriaal not so much. De kleuren matchen niet helemaal & de pixels zijn ook nog wel best zichtbaar. Maar, voor een hebbeding, bv voor feestjes of scrapbooking of mee op vakantie, vind ik dit wel superleuk! Live memories printen, I dig it.

Wil je meer over de nieuwe Sprocket weten, deze video review geeft goed z’n features weer, met voor- en nadelen. Voor mij is het grootste nadeel nog steeds de prijs: 150 euro voor een ‘fun’ gadget is helaas niet goedkoop & ook de printblaadjes zijn niet budgetproof. Maar, als gadgetlover weet ik het ding wel te apprecieren en gaat het leuk zijn om op vakantie wat beeldjes meteen live te printen om dan later te bewaren op een prikbord of album!

Je vindt de nieuwe HP Sprocket 2 o.a. bij bol.com voor zo’n 150 euro in 3 verschillende kleuren.

10 thoughts on “Leuk hebbeding: HP Sprocket fotoprinter

  1. Dat is inderdaad een leuk hebbedingetje. Handig en grappig om meteen je foto’s te printen, maar een beetje jammer dat de pixels nog goed is te zien.

    1. Oei, dat zou ik ook niet weten! Waarschijnlijk zou het kunnen liggen aan het fotopapier, aangezien de Sprockets niet met inkt werken… Heb je het met élk pakje?

      1. Helaas wel! Heb al verschillende pakketjes fotopapier gebruikt, maar telkens dezelfde roze tint. Jammer van alle gedrukte foto’s… Heb contact opgenomen met HP en ik krijg naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe toegestuurd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *