Brand alert: hypoallergene Eye Care Cosmetics

Sinds mijn oogallergie ben ik sowieso wat voorzichtiger met het uitkiezen van (oog)make-up! Ik mocht afgelopen maand kennis maken met Eye Care Cosmetics: een hypoallergeen beautymerk dat perfect geschikt is voor de gevoelige (allergische) huid. Mijn huid is niet gevoelig, maar mijn ogen dus dus zeer zeker wel!

Vooral op vlak van mascara’s en oogschaduw kijk ik uit: restjes zitten al snel in je ogen en kunnen bij mij heel snel voor irritatie zorgen sinds mijn allergie. Heel blij met dit hypoallergeen exemplaar van Eye Care dus. Het borsteltje is ook mijn favoriet: niet te groot en met echte ‘haren’. De mascara brengt aan in dunne laagjes, dus heb je 3 a 4 laagjes nodig voor een optimaal resultaat, maar hij bouwt goed op zonder te klonteren. Volume geeft hij zeker ook en hij separeert mijn wimpers ook mooi. De mascara bestaat in 3 kleuren en in een waterproof variant.

Draag je graag eyeliner? Dan is er ook een hypoallergeen kohl potlood. Zelf werk ik liever met een vloeibare eyeliner, maar het potlood is wel zacht en leent zicht goed tot een smudgy liner of om te tighlinen in je wimperrand.

Heb je een gevoelige huid? Dan is deze prachtige bronzer heel fijn! De kleur is ideaal voor lichte huidjes en ook de lichte shimmer is perfect voor de lente! Pigmentatie is heel goed en hij blendt mooi uit met mijn huid en blush. De perfecte kleur voor mij! Kijk ook hoe mooi het patroon is! Ik ben helemaal blij met mijn sunkissed look als ik deze draag!

Heb je niet de dekking van een foundation nodig, maar wel iets dat egaliseert? Dan is deze radiance cream iets voor jou! Deze lichte creme bevat een beetje een tintje, hyaluron zuur  en heel wat dermo vitaminen die je huid meteen gaat opklaren. Ik gebruik deze graag om mijn roodreden wat te camoufleren & zeker als het warm weer is gaat deze van pas komen, want dan heb ik sowieso geen zin in een laag foundation.

Als laatste testte ik nog een duo-phase reiniger, die perfect mijn oogmake-up eraf haalt zonder mijn ogen te irriteren. Even schudden en klaar voor gebruik. Ik veeg altijd nog eens na met een tweede wattenschijfje om zeker te zijn dat alle make-up restjes verdwenen zijn. Snel en efficient!

Hebben jullie een gevoelige huid?

Je kan Eye Care Cosmetics vinden bij newpharma.be: hun gamma gaat van van nagellak tot oogschaduwpalettes! Good to know!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

8 thoughts on “Brand alert: hypoallergene Eye Care Cosmetics

  1. Ik heb een hele gevoelige huid… Mijn gezicht is bijna altijd rood, droog en wat schilferig 🙁 Ik ken dit merk niet, maar klinkt als een fijn merk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *