The Body Shop Cactus Blossom

Yes, een heerlijke nieuwe geur van The Body Shop! Eentje waar ik instant lente kriebels van krijg: Cactus Blossom. Een hele frisse, citrusachtige geur om bij van te worden.

De nieuwe lijn is verrijkt met cactusbloemextract uit Marokko en Community Trade-ingrediënten van over de hele wereld om je zintuigen heerlijk te verwennen. Onder de douche, vult de frisse geur van de douche gel (250 ml, 7 euro) heel de cabine & ook na het douchen blijft de geur achter op mijn huid, daar hou ik van! De scub gel (250 ml, 17 euro) is ook aangenaam in gebruik onder de douche, al had ik een tube-verpakking misschien wat handiger gevonden. De grovere korrel maakt je huid ineens klaar voor de lente! Daaaag droog wintervel!

Om je huid nog te hydrateren zit er ook nog een Body Butter (17 euro, 200 ml) en een Body Yogurt (200 ml, 10 euro) in het gamma! Die eerste is perfect voor een hele droge huid en heeft een lekker dikke en vettere textuur. De Yogurt is met z’n lichte textuur daarentegen echt mijn ding: de heerlijke (vegan) yogurt textuur verkoelt en trekt goed in mijn huid, zonder te moeten inboeten aan hydratatie! Toppertje!Hebben jullie de nieuwe geur van The Body Shop al getest?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “The Body Shop Cactus Blossom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *