Nieuw: Mylène Eyeshadow Crayons

Moet het ‘s morgens af en toe eens sneller gaan? Dan heeft Mylène iets fijns voor je: de handige oogschaduw sticks en mooie shimmery kleuren. Ik mocht 3 creamy oogschaduw sticks voor jullie uittesten: Champagne, African delight en Rose.

De chubby potloden brengen zacht aan: je kan ze rechtstreeks aanbrengen op je ooglid, zoals ik doe of een beetje met je vinger opnemen en deppen. Achteraf kan je de oogschaduws nog een beetje blenden met je vingers of een kwastje en zoals ik, nog een smudgy zachte eyeliner aanbrengen aan de waterlijn, African Delight leent zich hier goed toe!

Mijn favoriete kleur is zeker en vast de rose golden kleur: een heel mooie kleur voor een neutrale en glowy look. Hij past ook goed met de lichtbruine eyeliner. Voor wat te highlighten op het wenkbrauwbot en inner corner, is Champagne perfect. Ik vind de potloodjes perfect voor wanneer ik ‘s morgens een beetje te laat opgestaan ben en toch een kleine ooglook wil maken. Sweep sweep en klaar, de perfecte lazy hack.

Ik maakte deze quick & easy look nog af met de Intense Black Mascara (13,30 euro). Wat is jullie quick & easy oplossing wanneer je weinig tijd hebt?

De Mylène Eyeshadow Crayons kosten 12,80 euro per stuk en kan je online of via een homeparty bestellen.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *