Nieuw: Biolage Packs

Nieuw in het gamma van Biolage, deze handige SOS packs: ik mocht eentje ontvangen voor gekleurd, droog en frizzy hair! Deze geconcentreerde en hele voedende conditioners, gaan je haar in no time een opkikkertje geven. Bovendien zijn de packs ook nog eens 100% vegan en natuurlijk en 85% biologisch afbreekbaar. Goed voor je haar & de natuur, daar kunnen we alleen maar van houden.

De packs komen in handige zakjes, waar je echt wel even mee toe komt. Breng na je shampoo een kleine hoeveelheid aan op handdoekdroog haar, verdeel het gelijkmatig en laat je 3 minuten goed intrekken. Momenteel gebruik ik de hydrasource pack, want ook je haar heeft nood aan hydratatie. Verrijkt met Aloe vera en Spirulina geeft dit pack je haar instant glans & voelt het super zacht aan. Ook kammen gaat een stuk gemakkelijker.

Heb je zelf gekleurd of frizzy hair? Probeer dan de twee andere varianten eens uit: Colorlast & Smooth Proof Pack. Bij elk pack is er trouwens ook een bijhorende shampoo beschikbaar.

De Packs kosten zo’n 18 euro (100 ml) en zijn ideaal om je haar eens een extra boost te geven na de winter! Je vindt ze bij je Biolage kapsalon.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Nieuw: Biolage Packs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *