Blijven leren met NHA

Ik ben iemand die altijd al heel graag geleerd heeft: van kinds af aan ging ik best graag naar school, studeerde ik goed en deed ik na school ook nog veel zoals academie & sporten in een club. Ook tijdens mijn eerste job, combineerde ik werken met studeren (voor leerkracht) en dat was niet altijd gemakkelijk om te plannen. Lange dagen op het werk & dan rechtstreeks door naar de les tot een uur of tien ‘s avonds. Vermoeiend, but I made it!

Dat blijvend willen bijleren heeft er hier dus altijd wel ingezeten. Ook op mijn huidige job is het belangrijk mee te zijn met de nieuwste features in programma’s en trends. Tegenwoordig is online leren helemaal in, en dat kan bijvoorbeeld bij NHA. Hier kan je kiezen uit heel wat lessenreeksen: gaande van design, tot heel wat talen maar bijvoorbeeld ook hobby cursussen zoals fotografie of aquarellen 😀 Voor elk interesseveld is er wel iets om bij te leren of om je kennis op te frissen. Het handigste? Je kiest zelf wanneer je je cursus volgt en op welk tempo je dat doet. Perfect dus wanneer je al een drukke werkagenda hebt, en eigenlijk geen tijd hebt om ‘s avonds nog naar avondschool te gaan, zoals ik. Studeren kan gewoon lekker in het weekend in je pyjama of in de zetel na’t werk. Helemaal up to you! Vanuit mijn vakgebied als grafisch ontwerper zou ik een cursus 3D tekenen of kalligrafie wel interessant vinden!

Vanuit mijn liefde voor Scandinavie zou ik een cursus Zweeds ook wel eens willen volgen, kwestie van mee te kunnen met alle scandinavische trends 😉 Je begint met 12 lessen die je volgt volgens jouw eigen planning. Je ontvangt de lessen in een map per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Verder krijg je hulp van je persoonlijke coach! NHA is ook gekend bij Vlaamse overheid dus kan je via je eigen werk (en zijn KMO portefeuille) ook op een bijdrage rekenen.

Wil je meer weten over hoe & wat je allemaal kan bijleren, bekijk dan het lesbaanbod op www.nha.be

Disclaimer: deze blogpost is geschreven in samenwerking met NHA. #reclame. Bron beelden: unsplash.com

13 thoughts on “Blijven leren met NHA

  1. Naar zoiets heb ik ook gekeken, leek me super leuk maar ik schrok van de prijzen. Misschien iets voor als ik ouder ben, het kan bij mij nu nog lang niet uit helaas

    1. Voor veel lessen kan je wel de KMO portefeuille van je werk gebruiken als de sessies bruikbaar zijn voor je job ? Dat maakt het voor jezelf wat betaalbaarder!

  2. Altijd blijven leren is ook een erg goede basis vind ik. Het maakt niet uit op welk tempo. Gewoon naar eigen inzicht kunnen en nieuwsgierigheid. Ik zou graag meer willen doen met turks leren spreken. Ik merk alleen dat ik hier op dit moment de tijd niet voor heb. Dus het heeft ook geen zin om nu een cursus aan te schaffen. Het staat op mijn lijstje en komt wel weer als er straks meer tijd voor is.

  3. Het opdoen van nieuwe kennis vind ik – net als jij – erg leuk! Komt denk ik ook omdat ik vrij nieuwsgierig van aard ben. Als een onderwerp me interesseert wil ik daar graag het fijne van weten. Op dit moment heb ik dan ook verschillende cursussen aangeschaft waar ik nog aan wil beginnen, maar alles tegelijk is natuurlijk niet zo handig. Daarom start ik binnenkort met een cursus adverteren op Facebook (voor gevorderden). Het kan nooit kwaad om je kennis goed up to date te houden, zeker in mijn vakgebied Marketing.

  4. online cursussen hebben voordelen zoals leren in je eigen tijd en tempo maar zijn vaak wel prijzig. Dus dan is het leuk als je werkgever een deel voor zijn rekening neemt.

  5. Ik zou graag mijn slijtersvakdiploma willen halen… Maar de kosten! Misschien wil mijn werkgever het tzt vergoeden, want zelf ophoesten is wel erg veel!

  6. Ik heb ook altijd gemakkelijk kunnen leren en heb dus diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Ik vind het nu echter ook wel lekker dat ik me alleen hoef te focussen op mijn werk. Ik heb nog wel de wens om één dezer jaren nog een master te gaan doen en wil ook graag nog een cursus fotograferen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *