Syoss Micellar PURE Shampoo & Stylingproducten

Ook Syoss PURE gaat mee met de micellaire trend en daar zijn ik & m’n nieuwe coupe alleen maar blij om! De nieuwe BIG bottles komen in twee varianten: Fresh – eentje die extra gaat verfrissen, met citrus geurtje, en de Smooth variant – die frizzy hair gaat tegen gaan! Bovendien bevatten de shampoo’s geen siliconen, minerale olie of kleurstoffen. En kreeg de verpakking een eco label mee, wat altijd mooi is meegenomen. De verpakking is gemaakt van 25% gerecycled PET. Het grote formaat zorgt er ook meteen voor dat je veel kleinere busjes kopen vermijd. (500 ml, 4,59 euro)

Mijn haar is momenteel heel gelukkig met de Fresh variant. Ik heb dun haar dat al snel vet wordt van creme texturen of maskers. Daar probeer ik uitsluitend gel shampoo’s te gebruiken. Ook deze Syoss PURE maakt mijn haar luchtig & op dag 1 een heel fris gevoel. Mijn haar valt zwiederiger (is dat een woord?) en minder pluizig en dat heb ik echt nodig met mijn nieuwe korte coupe.

Ik mocht van Syoss nog 3 producten uittesten, die ik sinds mijn (opnieuw) korte haar heel goed kan gebruiken: een Volume Mousse, een droogshampoo en haarlak. Zonder siliconen of alcohol. Mijn wasbeurten probeer ik om de andere dag uit te stellen, dan komt deze Pure Fresh droogshampoo van pas. Ook geeft het mijn dunne haar iets meer textuur, waardoor ook mijn ‘waves’ beter houden met de krultang. De Pure Volume mousse gebruik ik op nat haar, voor het drogen. De Pure Hold haarlak zorgt voor extra stevigheid in mijn waves en houden zo ook langer wanneer het regent of waait. (5,99 euro)

De nieuwe Syoss Pure producten komen dus als geroepen na mijn kappersbeurt! Ook benieuwd naar de nieuw Syoss producten? Momenteel loopt er bij Kruidvat een 2 + 1 gratis actie op Syoss!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

9 thoughts on “Syoss Micellar PURE Shampoo & Stylingproducten

  1. Ik wordt altijd een beetje simpel van al die typische benamingen die producten krijgen. Alsof het daardoor beter zou werken. De kruitvat actie is er dan wel weer een om blij van te worden 🙂 In ieder geval fijn dat het deze serie jou goed bevalt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *