Summerproof met de nieuwe wasstrips van Veet

Sommige dingen moeten (ale ja, tis nie verplicht he) gewoon gebeuren, zoals benen scheren of haren wassen. Dus ik stel het vaak uit (hello droogshampoo), oops. Benen scheren is gewoon een hatelijk karwei en terwijl ik er naar kijk, staat die haartjes precies al weer terug! Herkenbaar? Ik mocht daarom van Veet de nieuwe wasstrips uitproberen, met een heerlijke nieuwe nectarine geur.

De wasstrips zijn zoals je die wellicht al kent, alleen de geltextuur is vernieuwd. Zo hoef je de strips niet meer op voorhand even op te warmen tussen je handen en kan je ze meteen gebruiken. De strips plak je op de gewenste zone, wrijft even goed aan en trekt de strip dan in 1 ruk (ja korte pijn), tegen de haargroeirichting) af! Niet geheel pijnloos, maar wel een stuk minder dan epileren en zoals ik al zei, van korte aard. Korte pijn en maximaal resultaat, want dankzij de strips blijft je huid zo’n 3-4 weken haarvrij. Da’s al beter!

De Veet wasstrips komen in verschillende uitvoeringen, voor verschillende zones. De formaten zijn daarom aangepast, afhankelijk van de zone waar je ze wilt gebruiken & da’s handig! Geen plakkerig gedoe en snel klaar! Bovendien zorgen de bijgevoegde doekjes dat je huid achteraf gekalmeerd en plakvrij is.

De strips zijn zelfs te gebruiken voor hele korte haartjes. De vorige foto is waarschijnlijk TMI, maar kijk, het werkt goed zoals het hoort en mijn benen waren voor mijn citytrip naar Bilbao pluisvrij 😉

Nog fijn om te gebruiken bij een douche, is de vernieuwde ontharingscrème (5,99 euro), met appelgeur. Deze breng je royaal aan met de bijgeleverde spatel en laat je intrekken. Ik doe dit het liefst voor of na het douchen, dan kan je je benen meteen afspoelen na het wachten. Resultaat? Geheel pijnloos en met een lekkere geur! Haarvrij voor een week!

Hoe ontharen jullie je benen het liefst?

De Veet wasstrips en ontharingscrème vind je bij je drogisterij vanaf 4,99 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

7 thoughts on “Summerproof met de nieuwe wasstrips van Veet

  1. Gelukkig heb ik niet zoveel haar dus onthaar ik mijn benen nauwelijks. Maar zodra het zomer begint te worden en de korte rokjes en broekjes uit de kast mogen, scheer ik me wel eens.

  2. Ik vind het altijd zo’n gehannes met die crèmes of ontharingstrips. Nee hoor, gewoon met een scheermesje onder de douche, ook van Veet. Werkt prima 🙂

  3. Lijken me fijne producten! Als ik een 3/4 broek aan heb, scheer ik alleen dat open stukje en een klein randje daar boven hahaha, korter heb ik toch nooit aan

  4. Fijne producten van veet zijn dit. Ik hars graag mijn benen in de zomer. En anders doe ik het met een epilator. Dit wissel ik eigenlijk een beetje af. Maar net waar ik zin in heb…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *