Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine & Blush Subtil

Als ik naar events van Lancôme mag, dan ben ik altijd in mijn nopjes, want dat betekent meestal: een heel fijne avond & nieuwe mooie producten om uit te testen! Het laatste CouCou Lancôme event stelde o.a. een nieuwe Nude (lichtgewicht) foundation, verzorgende lipsticks, zomerse blushes & een nieuwe variant van La Vie Est Belle voor. Ik kreeg enkele mooie lipsticks & blushes mee naar huis om te testen & die laat ik jullie vandaag graag zien. Ik koos voor 3 roze/framboos rode tinten: 368, 398 en 385.

Lancôme L’Absolu Mademoiselle Shine. Zoals de naam al weggeeft zijn de nieuwe lipsticks shiny, maar ook erg zacht en hydraterend. De balsemtextuur met rozenolie smelt meteen op je lippen dragen daarom super comfortabel. De glanzende textuur geeft niet alleen veel kleur af, maar gaat je lippen ook verzorgen en hydrateren. De kleur is ook goed op te bouwen van subtiel naar BAM, kleur.

Hoewel ik de laatste jaren meer fan werd van matte lipsticks, heeft de glazende textuur me toch weten te bekoren. Bovendien blijft deze lipstick bijzonder goed zitten en ‘slijt’ de kleur mooi egaal af, waardoor je pas uren later even moet bijwerken. Door de glossy textuur kan je de lipstick ook ‘losjes’ aanbrengen, zoals een balsem. Ideaal voor on-the-go zonder spiegel 😉

Die ferme pigmentatie is ook aanwezig in de nieuwe ‘Blush Subtil‘: ook deze kan je goed opbouwen van subtiel tot aanwezig. 541 Make it Pop is een mooie peachy kleur die goed staat op elke huid. Deze is sowieso mijn favoriet du jour. Een peachy tint met een beetje shimmer, like it should be! Perfect om een extra beetje glow toe te voegen tijdens de lentedagen! Heb je een iets getintere huid, dan is de fel roze variant (375 Pink Intensely) sowieso ook wel een winner! Een investering, maar een luxeproduct, waar je niet veel van nodig hebt voor een mooi effect. Voor de blush betaal je zo’n 47 euro.

Houden jullie van glossy of eerder matte lipsticks? Of wisselen jullie graag af, zoals mij?

Je kan de nieuwe Lancôme producten nu onder andere vinden bij Ici Paris XL.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *