Seidensticker dameshemd van overhemden.com

Ik kreeg van overhemden.com de vraag of ik voor jullie hun webshop wilde uittesten & een dames overhemd uit wilde kiezen! Dat wilde ik graag, want een hemd staat altijd heel classy & is ook leuk met een truitje over. Ik ben fan van kraagjes, dus zeker ook van een stijlvol hemd!

Overhemden.com heeft een heel groot aanbod aan zowel heren overhemden als dames blouses: van een classy effen variant tot een speels hemd met een patroon bijvoorbeeld. Ik ging meteen kijken voor mezelf en wilde graag een getailleerd hemd, dat goed aansluit bij je lichaam, zodat je het eventueel ook onder een trui kan dragen wanneer het kouder is. Zo kwam ik al snel uit bij de hemden van Seidensticker (met het roosje). Dit is zowat de grootste Duitse fabrikant van katoenen hemden en heeft heel wat verschillende ‘fits’ in z’n assortiment. Ik ging dus voor een gecentreerde ‘slim’ fit. Nog goed nieuws van Seidensticker: de meeste hemden zijn strijk-vrij, dat is toch echt mooi meegenomen! πŸ˜€

De kwaliteit van het hemd is echt heel fijn: een hele fijne, ademde katoenen stof met een hele hoge afwerking: dat zie je echt aan de details: de stiksels, de knoopjes, de vouwen, dit hemd is van een super kwaliteit en voel je amper wanneer je het draagt. Ik vind dit hemd erg stijlvol en zou het bijvoorbeeld graag dragen bij een belangrijk event of een meeting.

Ook de levering van overhemden.com was super snel & en de online service is ook heel fijn: ze geven persoonlijk maatadvies en helpen je het perfecte hemd uit te zoeken voor je. Heb je nog vragen over de pasvormen, merken, stoffen of iets anders, dan zijn ze ook steeds bereikbaar via telefoon, chat en e-mail. Handig!

Dragen jullie (of je partner) graag hemden? Kijk dan zeker eens naar het aanbod op overhemden.com

10 thoughts on “Seidensticker dameshemd van overhemden.com

  1. Ik zelf draag nooit hemden, maar als ik dit zo zie, vind ik het heel mooi. De man heeft een overhemd van overhemden.com en die is ideaal, staat mooi en strijkvrij, daar ben ik dan weer heel blij mee.

  2. Oh wauw! Staat jou super. Ik draag zulke dingen nooit omdat het er bij mij gewoon niet echt uit ziet. Wel leuke review

  3. Ik vind een wit of lichtblauw overhemd altijd mooi staan bij een vrouw. Had ook wel de totale look willen zien!

  4. Mooi hoor, ik ga even op de site neuzen . Ik draag heel vaak hemden dezer dagen wel vaak met een patroon

  5. Ik draag dit soort overhemden niet maar vind ze wel mooi staan, met name bij anderen. Leuk horloge draag je trouwens. Dat vind ik dan weer leuk πŸ™‚

  6. Ik vind overhemden altijd heel mooi. Staat boven alles en je kan met kleine details het netjes, chique of juist casual maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *