L’Oreal Rouge Signature

Lipsticks lipsticks lipsticks, ik heb er misschien wel 100 en blijf altijd op zoek naar de perfecte tinten en (matte) texturen. Vandaag toon ik jullie de nieuwe Rouge Signature Liquid Lipsticks van L’Oreal! Hoe fijn zijn deze?

Na een dikke maand in gebruik, kan ik deze babies aan iedereen aanraden, dat is vooral omwille van de textuur en long lasting kleur. De textuur is heel speciaal: erg vloeibaar, licht en toch super dekkend en mat opdrogend. De speciale applicator doet het ook prima: met de dunne punt kan je het goedje heel precies aanbrengen. Ik had niet gedacht dat de dunne textuur al meteen van de eerste swipe dekkend zou zijn, maar niks was minder waar: perfecte dekking en kleur in 1 swipe! Eventjes wachten tot hij helemaal opgedroogd is en daarna voel je hem echt amper zitten. En dat is bij de meeste matte lipsticks wel anders: die zijn vaak van dikker van textuur en kunnen ook je lippen uitdrogen. Da’s bij deze niet het geval.

De Rouge Signature zijn er is 12 kleuren en ik testte er twee rode, een my-lips-but-better kleurtje & een nude tint uit! Mijn favorieten tot nu toe? I Am Worth it en I Rule! Die laatste is echt de perfecte oud roze tint voor wie van neutrale kleurtjes houdt!

Welk kleurtje zouden jullie het liefst dragen?

De Rouge Signature lipsticks zijn vanaf nu verkrijgbaar voor 14,99 euro.

One thought on “L’Oreal Rouge Signature

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *