BLUXbox mei/juni 2019

Een nieuwe maand, een nieuwe BLUXbox! Deze keer een hele mooie combinatie van make-up en skincare! En met een hele hoop fullsize producten, voor 29,95 euro. Ik toon jullie vandaag wat je deze maand mag verwachten!

Beginnen doen we met deze mini van mijn favoriete droogshampoo van Batiste: Rose Gold. Een heerlijke geur en een goede werking in meeneemformaat. Met mijn kortere coupe, gebruik ik nog meer droogshampoo dan voordien, niet alleen tegen vet haar, maar het goedje heeft me ook wat meer textuur en volume. Deze mini bewaar ik sowieso voor mijn volgende vakantie! (2,19 euro, 50 ml)

Next up is mijn favoriete item uit de box: het Catrice Superbia Warm Copper oogschaduw palette met een stevige pigmentatie! De rose kleuren zijn ook helemaal iets voor mij! De metallic kleuren komen bovendien nog beter uit met een oogschaduw basis. Het palette is ook vegan, dus mooi meegenomen! (8,99 euro). Zwarte eyeliners kan ik altijd gebruiken voor de tightlinen en dan komt deze ultra zachte van Doucce goed van pas: gitzwart, zacht en waterproof. (19,50 euro). De duo lipkit van Kiko Unlinited Double Touch is ook longlasting: een vloeibare lipstick die je extra ‘sealed’ met de topcoat. ‘Soft rose’ is ook de perfecte nude kleur die iedereen staat! (8,99 euro). Ook een make-up spons kan ik al-tijd gebruiken om mijn vorige te vervangen. Deze spons van LAB2 brengt flawless je make-up aan en ze zijn nog eens duurzaam ook! Door de puntige vorm kan je bv. goed concealer aanbrengen op kleinere plekjes. (5,99 euro)

Ook zitten er 2 zakjes in de box: Selfie Tan ‘n ‘Go Night Tan, een formule die je voor het slapen aanbrengt en je tijdens het slapen de perfecte teint geeft. Dit probeer ik deze week nog uit! De cream zelf is wit, vlekt niet en zou ook niet afgeven op je lakens, want dat zou niet leuk zijn natuurlijk! (2,95 euro, 20 ML). Als extra zit er een zakje van de Garnier Loving Blends in: een haarmasker voor droog haar! De yoghurt textuur lijkt me perfect voor mijn dunne haren. (fullsize: 6,79 euro)

De zon was afgelopen weekend al van de partij en dan komen deze twee zonneproducten met SPF50 goed van pas: een Nivea Sun spray voor de gevoelige huid (20,99 euro) & een Blistex Lipbalm om ook je kisser te beschermen tegen de zon. (3,19 euro)

Nog voor de huid, twee fullsize producten voor tijdens of na het douchen. Een Dove bodywash met groene klei en zonder parabenen en sulfaten. Een rijke textuur die extra reinigend gaat werken. (3,99 euro). Om je voeten te verzorgen na een lange dag in schoenen, is er de FeetUp Heel Repair cream van Oriflame. Hij is vooral goed voor hele droge hielen en gaat dan ook intens hydrateren, o.a. dankzij de cacaoboter. (13,00 euro)

En als laatste deze vitamines van Davitamon, voor huid, haar en nagels. Ik maakte al meerdere doosjes van gelijkaardige vitamines op, dus ook dit doosje is erg welkom. Ik heb erg broze nagels die snel breken en heb toch de indruk dat deze vitamines goed doen. Bovendien zouden deze babies ook het collageen in je huid ondersteunen. (14,95 euro)

Zoals je ziet, heel wat waarde en mooie (fullsize) producten in de box, die zeker voor deze tijd van het jaar, heel bruikbaar zijn! Je kan de BLUXbox van mei/juni nog steeds bestellen, zolang de voorraad strekt, voor 29,95 euro. Ik mag jullie bovendien een mooie korting geven met de code: ‘NATALIE’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *