Hask Argan Oil Repair gamma

Mijn favoriete detangler spray is er eentje van Hask, dus ik was ook heel benieuwd naar andere haarproducten van het merk. Hask is tegenwoordig ook gewoon te verkrijgen bij Kruidvat!

Ik heb dun haar, dat snel knoopt en drogere puntjes heeft. Ook gebruik ik dagelijks een stijl- of krultang (wel met heath protector) maar dat kan nog steeds wel wat schadelijk zijn voor je haar. Daarom is deze Repair lijn met argan olie goed om te gebruiken. Misschien lost het ook ineens mijn knopen op? Ik testte dit gamma afgelopen weken en gebruikte om de dag de shampoo en conditioner. Het masker gebruikte ik 1x in de week en ook het olie masker gebruikte ik als leave-in alvorens het wassen. (want ja, lekker vettig)

Mijn haar is niet heel droog, dus de volledige 4-delige treatment is waarschijnlijk too much voor mij, maar heb je wel super droog of kapot haar, dan gaat dit setje wonderen doen. De Argan Olie uit Marokko, gaat herstellen, hydrateren en laat zelfs het meest beschadigde haar zacht en gevoed achter.

Heeft je haar echt afgezien (van de hitte bijvoorbeeld) dan is er de Repairing Shine Olie (3,45 euro) Zelf breng ik deze tijdens een avondje tv kijken aan, wanneer mijn haar al vettig is. Ik doe dan een handje olie, vooral in de puntjes, en laat dit dan (zelfs ‘s nachts) intrekken. ‘S morgens stap ik in de douche en was ik het goedje uit. Dit doe ik zeker niet wekelijks, maar ik vind het een fijne stap om af en toe mee in mijn haarroute te steken!

De Repairing Deep conditioner (3,45 euro) zit in een handig zakje (waar ik met kort haar, toch zeker 3x mee kan). Ik breng dit aan vooraleer ik in de douche stap en laat dit 10 minuten intrekken tijdens het douchen. Daarna was ik mijn haar en stijl ik het zoals gewoonlijk. Resultaat: MEGA zacht, niet pluizig haar en ook gemakkelijker te stylen achteraf. Ook met knopen heb ik hiermee nog weinig problemen, al blijf ik mijn Tangle Teezer kam wel trouw.

Deze Hask Repairing lijn is er dus voor de droogste coupes. Maar ik vind de shampoo en conditioner zeker geschikt voor dagelijks gebruik. Je kan Hask nu vinden bij Kruidvat en Di. Kennen jullie het merk al? De producten zijn trouwens ook sulfaat, parabeen en alcohol vrij.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *