Sally Hansen Insta-Dri lakjes

Nieuw in mijn nagellak collectie: deze Insta-Dri lakjes van Sally Hansen. Wat is daar nu net zo anders aan, zeg je? Wel, de Insta-Dri lakjes lakken echt mega goed in 1 laagje, 1 stroke & ze drogen in 60 seconden! Alhoewel ik al 20 jaar mijn nagels lak, is ze laten drogen niet mijn sterkste kant 😀 Dan komen snel drogende lakjes echt van pas. Ik ben zo iemand die niet geduldig kan wachten, maar dat is met deze Insta-Dri lakjes dus verleden tijd! En gene zever, ze drogen eeeeecht snel!

Bovendien belooft Sally Hansen dat je echt snel klaar bent, door base- en topcoat mee te integreren in de lak: de 3-in-1 formule heeft een ingebouwde base- en top coat en zorgt voor glanzende nagels, die lang mooi blijven. En ook getest: ze blijven meer dan een week in perfect shape en slijten gewoon netjes af langs de kantjes. Geen chips, geen afgebladderde stukjes, nee gewoon nette nagels voor een lange tijd! FAN!

Genoeg kleurtjes (44 stuks, amai) om uit te kiezen (5,99 per flesje), en voor wanneer het snel moet gaan: dus 1 laag, 1 borstelstrook (dankzij het brede, fijne borsteltje). Heb je meer tijd, dan zou ik voor optimaal resultaat voor 2 laagjes gaan! Ik draag hier kleur 273 Pink Blink al zo’n 4 dagen perfect!

Samen met kleurexpert Crayola ontwikkelde Sally Hansen ook de Glam Rock Insta-Dri collectie: feestelijke lakjes vol glitter, maar met dezelfde Insta-Dri formule! 7 metallic kleuren waarmee je kan afwisselen! Ik vind deze vooral heel leuk voor op de tenen 😉 De kleuren zijn geïnspireerd op de mode van’t seizoen, dus welke kleur je ook kiest, altijd hip en trendy!

Dragen jullie graag vrolijke kleurtjes op jullie nagels?

Je kan de Sally Hansen Insta-Dri collectie nu vinden bij o.a. Kruidvat voor 5,99 euro per stuk!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Sally Hansen Insta-Dri lakjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *