Kérastase 8h Magic Night Serum

Nieuw op mijn nachtkastje: dit serum van Kérastase! Niks voor het gelaat of lichaam, maar jawel, een nachtserum voor je haar! Een niet vette textuur die je gewoon mag laten zitten!

Ik breng dit spul graag 1x week aan, gewoon omdat het kan & omdat het goed doet voor je coupe! Nog een voordeel: het serum is totaal niet vettig en dus ook plezant voor mijn dunne haar! Breng een klein nootje aan in de palm van je hand, wrijf even & breng daarna lichtjes aan in je haar. Uitwassen is niet nodig! ‘s Ochtens is het product helemaal ingetrokken en is je haar gewoon mega zacht: geen ‘harde’ restanten, geen vet kopje, maar gewoon silky, smooth en glanzend!

Het serum is verrijkt met Iriswortel extract en een blend van 5 vitaminen waaronder vitamine E, deze zorgt ervoor dat je haar gedurende 8 uur intens gevoed wordt. Wat voor mij nog belangrijk is, het helpt ook om je haar te ontknopen. Ik heb heel vaak last van knopen (ik ben precies een wilde slaper) maar dit serum gaat er ook voor zorgen dat je haar nooit meer zo hard in de war geraakt tijdens het slapen, handig 😀 Dat is ook alweer een stuk kamwerk minder. Heb je een eerder weerbarstige coupe, dan gaat dit serum ook helpen om het wat handelbaarder te maken ;).

Kortom, het nachtserum is een fijne toevoeging om mijn haar mooi gezond te houden! Ik ben geen grote fan van te vette maskers of haarolie, dus dan is dit serum een ideale vervanger.

Je kan het 8h Magic Night Serum nu vinden bij je kapperswinkel, bij je Kérastase kapper, of gewoon bij bol.com voor zo’n 32 euro (90 ml). Lijkt een grote investering, maar je hebt letterlijk maar een pompje of twee nodig!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Kérastase 8h Magic Night Serum

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *