Mini slaapkamer make-over met Beddinghouse

In samenwerking met Collishop en Beddinghouse, mocht ik wat items uitkiezen om mijn ietwat saaie slaapkamer op te vrolijken. Ik heb voornamelijk witte muren en meubels, dus ik ging o.a. voor een heel fleurig dekbed van Beddinghouse!

Het dekbedovertrek is van katoensatijn, wat ik zelf nog nooit eerder had! Iets glanzender dan katoen, maar naar mijn gevoel ook een stuk zachter & minder warm (en zweterig afgelopen dagen). Heb het gevoel dat de lakens iets koeler blijven dan bij gewoon katoen! Slaapt heerlijk! Omdat de lakens aan de binnenkant zelf gewoon wit zijn, koos ik ook voor een wit hoeslaken in katoen. Heel kleurrijk bovenaan en lekker neutraal onder de lakens!

De katoensatijnen lakens zijn heel mooi afgewerkt en kwalitatief. En ook de kussenslopen zijn zacht voor mijn haar!

Om de rest van mijn kamer nog wat op te vullen, koos ik nog een handig en compact rekje uit als 2e nachtkastje! Eigenlijk bedoeld voor in de badkamer, maar dit rekje past prima als nastkastje. 3 kleine schappen om te vullen met je favoriete beautyproducten, een plantje, je favoriete boeken voor ‘s avonds. De combinatie van het lichte hout en de witte schappen past perfect in mijn interieur!

Als laatste item koos ik nog een tweede nachtlampje (eigenlijk bureaulamp) uit. Ik vond de groene kleur ook mooi matchen met mijn kleurrijke lakens! Ik hou van het eenvoudige design en het compacte formaat!

Wisselen jullie af en toe kleine dingen om jullie interieur op te vrolijken? Bij Collishop vind je heel wat leuke interieur items en lakens!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *