Genieten van de zon dankzij Garnier Ambre Solaire

Met de zon out en about en temperaturen boven de 30 graden, kan je echt niet anders dan je goed te beschermen tegen de zon. Ik opteer voor minstens SPF30 bij dit warme weer! Ik mocht van Garnier de nieuwe toevoegingen van het Ambre Solaire gamma uittesten. De timing van dit pakket kon niet beter zijn! 😀

Ik val graag met de deur in huis en begin dus meteen met mijn favoriete aanwinst: deze UVwater (18 euro) spray (zowel in SPF30 als SPF50 te verkrijgen). Dankzij de speciale spuitkop vernevelt deze zonnespray ZO licht en fijn, je voelt amper dat je iets op hebt! Niet plakkerig, geen witte waas, maar heel erg verfrissend! Een heerlijke mist die je zowel op je lichaam als gelaat kan gebruiken.

Voor het gelaat heeft Garnier nog een speciale tube Sensitive Expert+ (12,99 euro) met SPF50. Een klein formaatje, ideaal voor in je handtas en ideaal voor mensen met een heel gevoelige of zonintolerante huid. Bruin je wel easypeasy dan is er de Natural Bronzer (14,99 euro) tanning olie. Deze gaat je huid voeden en langer z’n bruine tintje laten houden. Als laatste is er ook nog een hele fijne Aftersun (9,99 euro), die ik voor het slapen, goed in mijn huid laat trekken. De gel is lekker verkoelend en bevat een beetje zelfbruiner waardoor je bruine tint nog intenser wordt en langer blijft. 2-in-1 dus!

Garnier zet zich ook in mensen en scholen bij te leren over huidkankerpreventie en werkt met 100% organische UV filters. Ze hergebruiken hun plastic verpakking door zoveel mogelijk door recyclage materiaal te gebruiken.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *