Hasselt hotspot: Mod’s Hair

Onlangs liet ik mijn haar doen bij Mod’s Hair in Hasselt. Lekker dichtbij voor mij, want ik woon een paar straten verder. Mod’s Hair werd recent in een nieuw jasje gestoken en oelalala, da’s de moeite. Vorige maand liet ik mijn haar een 15 tal cm korter knippen, vorige week ging ik terug langs voor een soort van balayage, coupke voor de zomer: check!

Binnenkomen doe je in de Mod’s Bar, waar je gerust iets lekker mag bestellen voor tijdens je kapbeurt. Daarna mag je plaats nemen in de ontvangstruimte, waar ze uitgebreid luisteren naar wat je graag wilt. Alles wordt nauwkeurig in ‘je profiel’ genoteerd. Handig voor wanneer je erna nog eens terugkomt. Zo weten ze bijvoorbeeld perfect welke shampoo of verzorging je vorige keer kreeg.

Daarna mag je plaats nemen in de stille Wellness ruimte: ontspannend muziekje, lekker geurtje, kaarsje hier en daar! Helemaal relax tijdens je wasbeurt. Een mini hoofdmassage & een warm handdoekje in je nek voor een compleet zen gevoel! 😀 Laat je je haar verven? Dan mag je eerst naar de Color Bar, met uitzicht op de tuin, krijg je je gewenste kleurtje in je haar. Even wachten in de tuin met een boekje? Dat kan ook!

Ook aan de mannen is er gedacht, want die krijgen een eigen ‘barber’ Men’s Corner, compleet in oldskool kapper stijl. Hier kan je je een hippe coupe aanschaffen of je baard laten trimmen. Naast de mannenhoek is er zelfs een massage ruimte, want ja bij Mod’s Hair kan je ook een ontspannende massage boeken!

Mijn zomer coupe van vorige week was ook perfect hoe ik het wilde. Er werd heel veel aandacht besteed aan mijn mening, bijgewerkt en goedgekeurd. Zo is het resultaat zeker hoe jij het wil en stap je helemaal goedgezind naar buiten!

 

Ook nood aan wat me-time? Online boek je gemakkelijk een afspraak! Luc & z’n team ontvangen jullie graag in hun vernieuwde zaak!

Meer info?
Sint-Truidersteenweg 130
3500 Hasselt
info@modshair.be
www.modshairhasselt.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *