4 x ‘roze’ geuren

Vandaag op het programma: 4 nieuwe, en toevallig, roze geuren! Alle 4 perfect voor de zomer, maar toch ook o zo verschillend! Let’s go!

Beginnen doen we met de nieuwe geur van s. Oliver: net zoals vorige jaren, heeft het merk een leuk zomer geurtje! Feels like summer is ook dit jaar op en top vrouwelijk! Met toetsen van meloen, appel en limoen is dit een heel fruitige geur. In het hart vind je mijn favoriete bloemen (peonies), lelie en violet. De basis is warm dankzij de musk en amber. Toch is dit geurtje vooral zoet en fris en blijft ‘ie lekker lang hangen op je huid. Prima prijsje ook! (17,99 euro – 30 ml)

Volgen doen we met de nieuwe variant van Lancôme’s iconische La Vie est Belle, en Rose. Deze nieuwe geur bevat ook noten van pioen (yes) en is daarom iets fleuriger, en voor mij, draagbaarder dan zijn voorgangers. Verder zitten er akkoorden in van iris, bergamot en rode bessen! Very feminine! Ook het flacon kreeg een lichte make-over, maar blijft natuurlijk super herkenbaar! (96 euro – 100 ml)

Ook mijn eerste Coach geurtje is een feit, en wat voor eentje! Dit was meteen liefde op het eerste gezicht, euhm geur, voor mij! Heerlijk geur & ik moet zeggen dat dit de laatste maanden mijn signature scent was voor het begin van de lente en zomer! Floral Blush heeft ook weer noten van pioen (precies een trend) en perzik maar ook van gojibessen en grapefruit. Aan de basis zitten delicate witte houtsoorten en muskachtige noten. Damn echt, me op het lijf geschreven deze! (91 euro – 90 ml)

Als laatste de nieuwe Abercrombie & Fitch geur, die voor mij niet meteen een typische A&F geur is. Authentic heeft een mannelijk kantje, maar is tegelijkertijd ook heel sensueel en vrouwelijk. Een niet zoete geur, maar wel eentje die je meteen zou herkennen. Een warme geur met noten van peer en magnoliabloesem. De warme noten worden gecreëerd dankzij de ambrettezaden. Een hele fijne geur, zelfs voor iemand die van mierzoet houdt. (69 euro – 100 ml)

Hebben jullie een zomerse signature scent?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “4 x ‘roze’ geuren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *