Cadeautjes bestellen via Greetz.be

Een leuke verrassing voor je beste vriendin, je mama of een collega die vertrekt? Dat vind je allemaal bij Greetz.be! Ik bestelde eerder al eens bloemen (voor een collega) en ballonnen voor een verjaardag bij greetz.be en dat was altijd tiptop in orde & verrassend mooi! Dit keer mocht ik van Greetz nog eens iemand blij maken met een mooi gemengd boeket. Ik heb altijd heel graag verse bloemen in huis, dus waarom niet van mezelf, voor mezelf? 😉

Deze keer ging ik voor een ultra vrouwelijk en ‘roze schoonheid‘ boeketje met chrysanten, gerbera’s en roze rozen. Ik ging voor een combi van bloemen mét een fijne extra: namelijk een prachtige warme geurkaars van het Amsterdamse merk The Gift Label! De labels en verpakkingen zijn super leuk, en de geur ‘Warm Hug’ sprak me meteen aan, want wie kan dàt niet gebruiken? 😉 The Gift Label vind je trouwens ook gewoon bij Greetz.be en je kan verschillende beautyproducten van het merk bestellen om cadeau te doen!

Ik vind Greetz.be vooral heel handig om iemand last minute te verrassen op de dag zelf of voor vriendinnen die bijvoorbeeld wat verder weg wonen. Dan kan je via Greetz.be perfect je cadeautje en je wenskaart uitkiezen en op de gepaste datum laten leveren, zodat jij die dag zelf niet meer in paniek hoeft te schieten 😉 De bloemen kwamen trouwens in een grote stevige doos, met waterreservoir, zodat ze mooi blijven, ook onderweg. Het boeketje zelf bleef een dikke week mooi. Ook ballonnen komen in zo’n leuke doos, want die kreeg ik eerder voor mijn verjaardag al eens cadeau!

Zelf bestellen bij Greetz.be? Easy peasy! Je vind er een heel aantal (brievenbus) boeketten, kaartjes & andere leuke geschenken om iemands dag goed te maken!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *