Getest: het nieuwe voedende Scholl voetenmasker

Met het mooie weer weer in zicht, is het tijd om die voetjes in wat luchtiger te steken dan sneakers! Dan komen de nieuwe voedende voetenmaskers van Scholl heel goed van pas! No more droge voeten, eelt of andere kwaaltjes. Laat die pootjes maar shinen in die sandaaltjes! šŸ˜‰

Het gebruik is ook simpel, en perfect voor wanneer je aan’t chillen ben op je terras: getest en goedgekeurd šŸ˜‰ Zorg er eerst en vooral voor dat je voeten fris gewassen en droog zijn. Per verpakking zitten twee sokjes: die knip je bovenaan open, schuift je voet erin en span je aan dankzij de sluiting bovenaan. Sit back en relax, want deze sokjes mag je zo’n 20 minuten aanhouden voor optimaal resultaat. Ze werken eigenlijk hetzelfde als soort van eeltsokjes, maar dan zonder de vervellende voeten. Het Scholl voeten masker, gaat je huid puur voeten en zacht maken dankzij de macadamia olie. De sokjes zijn ook voorzien van genoeg product. Zo kan je achteraf alles nog even goed inmasseren en laten intrekken. Vooral aan mijn hielen en nagels zijn mijn huid achteraf beduidend zachter en soepeler geworden. Nice!

Nood aan een uitgebreidere verzorging? Dan kan je het voetenmasker perfect gebruiken nadat je de Scholl Velvet Smooth voetvijl hebt gebruikt. Let wel op, dit gebruik je enkel en alleen op dode (harde) huid! Ook het scrubrolletje (die kende ik nog niet) is super fijn in gebruik op droge plekjes (bij mij bv op de wreef).Ā  Het vijlrolletje heb ik vooral nodig aan mijn hielen en voetzool.

Wat doen jullie zoal om je voeten te verzorgen en hydrateren? Besteden jullie er ook extra zorg aan in de zomer? Je kan de Scholl Velvet Smooth vijl (35 euro) en de Scholl Voedende Voetmaskers (4,99 euro) nu vinden bij o.a. Kruidvat of di.

One thought on “Getest: het nieuwe voedende Scholl voetenmasker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *