Nieuw: SodaStream My Only Bottle

SodaStream ijvert er al lang voor om wegwerp plastic flessen te bannen en slaagt daar meer dan ooit in. Vandaag introduceren ze ‘My Only Bottle‘, een handige 0,5l fles voor onderweg en tevens de enige on-the-go fles waarmee je bruiswater kunt maken en waarmee je ook nog eens Plastic Soup Foundation steunt. Bij elke aankoop schenken zij immers 10% aan dit goede doel.

De originele My Only Bottle heeft heel wat voordelen:

  • De handige fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken
  • Een fashionable design met mooie metalen dop, superhandig dankzij het draagkoord, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

De mooie My Only Bottle drinkfles is er in 3 kleuren: zwart, lichtroze en lichtblauw. Bovendien is er vanaf september ook een variant met een speciale sportdop.

Registreer je en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen. My Only Bottle is verkrijgbaar voor €9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeer je dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet. Win win dus, da’s mooi toch?

Welke kleur is jullie favoriet?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *