Suncare voor je haar

Nu dat de zomer toch eindelijk beslist heeft op te dagen, wil ik jullie enkele producten voorstellen om jullie haar te beschermen tegen de zon. Zowel Redken, L’Oréal Pro & Kérastase hebben speciaal een zonnegamma voor je coupe.

Kérastase Soleil: Dit gamma testte ik al eerder uit, maar er zijn nu producten toegevoegd: o.a. een UV cream & een Huile Serene spray. Ook dit gamma voorziet je haar van een UV-filter om het te beschermen. De Bain apres-soleil (21 euro, 250 ml) gaat bijvoorbeeld ook zand, chloor en zout heel goed verwijderen. Perfect voor na een beach day. Dat kunnen we wel gebruiken tijdens extra moist dagen ? Vooral de UV Sublime vind ik een interessante toevoeging: een niet vette leave-in creme die je haar gaat beschermen tegen vocht en ook gaat hydrateren en doet glanzen. (25,90 euro 200 ml). Nog nieuw:  Huile Sirene, een olie die je prachtige beach waves gaat geven, maar dan zonder uit te drogen en je haar ook nog eens gaat beschermen tegen de zon. Must try met mijn kortere coupe! (25,90 euro 200 ml)

En ook de Redken Color Extend Sun serie testte ik vorig jaar al uit. Dit gamma is er vooral voor de gekleurde coupes en zal dankzij de UV-filter ook je kleur beter schermen tegen afgaan tijdens het zonnen. Highlights worden opnieuw leven ingeblazen en ook gekleurde coupes krijgen een stralende glas. Aftersun Shampoo (24 eur0 300 ml), Aftersun Mask (36,40 euro 250 ml).

L’Oréal Pro Solar Sublime: een lijn met UV filter en Aloe vera. Dit gamma bestaat uit een shampoo (18,20 euro 250 ml), spray en masker. Nieuw is de beschermende, niet vette spray die je voor & tijdens het zonnen kan aanbrengen. Hij zorgt niet alleen voor bescherming maar ook voor een extra glans (18,20 euro 125 ml). Extra: deze ruikt heerlijk fruitig! En er is ook een romig masker dat gaat focussen op beschadigde zones. (26,20 euro 200 ml)

Wat gebruiken jullie om je (gekleurd) haar te beschermen tegen de zon?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *