The Make-up Eraser

In mijn zoektocht om minder afval te produceren, was ik op zoek naar een vervanger voor watjes. Je kan ondertussen al heel wat stoffen wattenschijfjes vinden, maar dankzij Martine werd mijn nieuwsgierigheid voor de Make-up Eraser gewekt. Ik kwam deze wel al eerder tegen bij Sephora, maar om een of andere reden was ik het bestaan ervan vergeten.

Ik besloot het er op te wagen, ook omdat Martine er best wel enthousiast over was. Ik bestelde hem via bol.com voor zo’n 15 euro. Cute, fel roze en ook nog eens super zacht. Ik gebruikte het doekje zoals het hoorde: enkel met water. Hoe natter het doekje, hoe beter het je make-up zal verwijderen. Ik gebruik meestal 1 kant voor mijn oogmake-up en 1 kant voor de rest van mijn gelaat. Raar maar waar, The Make-up Eraser haalt in no time al mijn make-up grondig weg, zelfs mascara en eyeliner verwijdert ‘ie in zachtheid en sneltempo. Zonder olie of reiniger, enkel en alleen met water. Blijkbaar zouden de zachte vezeltjes in het doekje hier al het werk doen en houden ze het vuil (ofja, make-up) in no time vast. Het doekje heeft blijkbaar een kant om make-up af te halen & een kant om je huid lichtjes te scrubben, maar eigenlijk merk ik hier geen verschil in en gebruik ik gewoon beide kanten  als make-up remover. Ik was het doekje elke week mee met ander wasgoed op 30 graden en dan is ‘ie helemaal mooi roze. Ik denk er aan een tweede aan te schaffen, zodat ik niet elke keer een proper hoekje hoef te zoeken tijdens de week :p Tussendoor kan je het doekje ook even met handzeep reinigen.

Het blijft natuurlijk een investering, maar sinds de Eraser gebruik ik mijn wattenschijfjes enkel en alleen nog om lotion aan te brengen of om nagellak af te halen. Scheelt dus enorm aan watjes op een week tijd alleen al.

Kennen jullie The Make-up Eraser al?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *