Hunkemöller Miami Wishlist

Eind oktober vertrek ik nog op een droomreisje naar Miami! Aangezien het daar ongeveer all year long goed weer is, zal ik last minute toch nog wel wat beach wear nodig hebben!

Vandaag toon ik jullie mijn favoriete trends bij Hunkemöller & Miami proof items! Als eerste de bikini’s en badpakken! Sinds kort zijn badpakjes weer helemaal in, maar ik heb nog altijd geen exemplaar. Het liefst zie ik geen al te hoge cuts, maar wel gewoon een cute & stevig model. Dit kleurrijk lijnjtes badpak in felle pastelkleuren is helemaal South Beach proof & past perfect bij de Art Deco gekleurde gebouwen op Ocean Drive. Oh yeah! Ik zie me deze al dragen als body op een jeansrokje door de dag, om dan door te gaan naar het strand! Cute!

Bij bikini’s hou ik vooral van de franjes en scallop cuts. Deze schattige bikini met een mooie snit vind ik helemaal de max. Ook de bordeaux kleur past goed bij bleke huidjes als mezelf 😉 Als broekje zou ik dan kiezen voor een high waste, beetje retro, model, omdat dit mijn brede heupen wel zal flatteren. De cutouts maken het broekje dan weer lekker opvallend.

Bij Hunkemöller hebben ze trouwens ook wat strandaccessoires zoals deze grappige slippers en leuke zonnebrillen.

Omdat Miami ook best lang reizen is, ging ik ook al eens kijken bij de lounge wear en vond ik een zalige roze broek, in een heerlijk stofje. Ideaal voor that airport life en een lange vlucht. Ook kwam ik leuke korte pyjama’s tegen. In België zal het tegen eind oktober wellicht al tijd zijn voor flanellen jammies, maar in Miami mogen de korte broekjes nog uit. Dit schattig roze of jungle model kunnen we wel bekoren. Uiteraard heb ik deze roze slippers ook nodig! 😀 Voor onderweg kan de Hello Gorgeous drinkfles ook van pas komen!

Hebben jullie nog een vakantie wishlist of zijn jullie al terug van weggeweest?

Disclaimer: deze blogpost is geschreven in samenwerking met Hunkemöller. Bron beelden: hunkemöller.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *