Hotel Harmony Gent & Geberit Aqua Clean

Echt wel shame on me, want ik was nooit eerder écht in Gent geweest! Tot afgelopen weekend, want ik mocht van Geberit overnachten in hartje Gent in Hotel Harmony! Een prachtig luxueus viersterren hotel, met natuurlijk prachtige kamers. Samen met mijn bestie ging ik daarvoor graag een weekendje naar Gent. Geberit nodigde ons natuurlijk niet zomaar uit. Neenee, onze missie was om hun ‘welness’ toiletten Aqua Clean uit te testen, die natuurlijk niet mogen ontbreken in zo’n prachtig hotel.

Op het eerste zicht en gedacht een grappig ding, maar stiekem was ik wel heel benieuwd om die ietwat futuristische technologie eens uit te testen. Wat doet die AquaClean nu net? Zoals doet vermoeden, gaat die je ‘down there’ zelf spoelen met een lauwwarme waterstraal. Die straal kan je zelf aan- en uit zetten en ook de hardheid van het water kan je kiezen naargelang je ‘behoefte’ (haha). Dat moest natuurlijk even getest worden. En eerlijk is eerlijk, dat ging niet meteen helemaal goed. Ik weet niet wat ik mis deed, maar de straal wou in het begin maar niet starten. Uiteindelijk had ik door dat je je echt goed achtertegen moet zitten, eer het mechanisme je ‘detecteert’ 😀 Eens ik het doorhad, ging alles zoals het hoorde te werken.

Hoe was dat nu, die Aqua Clean, aan je poep? Wel euh, speciaal. Zeker de eerste keer is het écht even verschieten, want je weet niet goed wat je moet verwachten. Een beetje giechelend, kietelend liet ik het toilet zijn ding doen. Op dag 2 was ik het al meer gewend. Aqua Clean heeft een uitgebreid assortiment van verschillende toestellen. Zo zijn er ook toestellen die je achteraf gaan ‘drogen’ en toestellen met ‘geurextractie’. Klinkt Fancy he? Een leuke ervaring, zeker op hotel vind ik het een toffe toevoeging, omdat je hier toch altijd wel wat meer of extra wilt dan bij je thuis 😉

Ook bij Hotel Harmony past deze technologie perfect. Een viersterren hotel met luxe (duplex) kamers kan dit zeker wel hebben. Ons verblijf op de Kraanlei was perfect: een hele mooie donkere duplex kamer, met een eigen living om te chillen, een compacte maar luxueuze badkamer, een kingsize bed & roaring 20s vibes! Bovendien kan de locatie niet beter als je nog nooit in Gent bent geweest: pal in het centrum, met uitzicht op de lei, vlakbij de Korenmarkt en het gezellige Patershol! Als kers op de taart heeft het hotel ook een zwembad (dat is mooi meegenomen bij 30 graden) en krijg je een uitgebreid ontbijt met een buffet om ‘U’ tegen te zeggen!

Kortom, een zonovergoten weekend in een prachtig hotel, in een prachtige stad! Gent, U bent mooi!

Heb jij al ooit een douche WC uitgetest?
Het Prestige Parcours toont jou alle vestigingen waar je een Aqua Clean kan uitproberen!

Hotel Harmony
Kraanlei 37
9000 Gent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *