Essie Rocky Rose

De nieuwste Essie zomercollectie doet me weer verlangen naar de Westkust en zijn prachtige Canyons. Essie haalt haar inspiratie deze zomer naar ‘s werelds mooiste natuurfenomenen en de kleuren uit deze reeks spreken dan ook voor zich. Warme aardetinten gecombineerd met een fris oranje en roze tint. Een zomerse collectie die voor mij ook al wat herfstig aanvoelt.

Mijn favorieten zijn Rocky Rose itself en een prachtige oudroze tint genaamd ‘Into the a-bliss’. De lichte peachy tint ‘Set in sandstone’ lijkt me dan weer heel mooi wanneer je huid een bruine tint heeft. Ik denk dat ik deze naar Miami ga dragen! Dan komt dat bruine kleurtje misschien vanzelf wel 😉

Ik vind deze collectie de perfecte mix van kleuren: speelse roze en pasteltinten voor de liefhebbers en toch ook wat heel warme, herfstige kleuren. De oranje-rode-bruine tinten (Cliff hanger, Yes I canyon) staan super classy, zeker bij de herfstkleuren van dit seizoen.

Kortom, Essie Rocky Rose is voor mij zeker niet alleen geschikt voor deze zomer! Ik lak deze collectie lustig verder tot november!

De Rocky Rose collectie is exclusief en limited edition verkrijgbaar bij Di voor 12,49 euro per kleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *