OPI Scotland Collection

De dagen worden alweer korter, de zonneschijn minder en de regen in dit Belgenland helaas weer frequenter. Maar het einde van de zomer, betekent ook weer heel wat nieuwe herfst en wintercollecties, zoals ook OPI dat begrepen heeft. Sinds deze maand ligt hun nieuwe collectie in de schappen, en die is duidelijk geïnspireerd op Schotland!

Donkere kleuren, waarbij oranje, groene en donkerrode tinten uiteraard niet in mogen ontbreken. Qua finishes zitten er zowel metallics als gewone lakjes in. De kleuren gaan van aubergine paars, tot grijsblauw, tot fel oranje en zelfs enkele nude roze kleurtjes. Een heel afwisselende collectie dus.

Ik mocht van OPI mijn 3 favorieten uittesten en ging voor Good Girls Gone Plaid, Rub-A-Pub-Pub en You’ve Got That Glas-Glow. Super grappige namen in thema en 3 uiteenlopende kleuren. Ik hou zelf niet van metallics op mijn eigen nagels, dus ging voor 3 gewone finishes.

Good Girls Gone Plaid is een hele donkere, maar prachtige aubergine paarse kleur. Zelf heb ik in de herfst het liefst donkere kleuren, zowel op mijn handen als voeten. Ook gewoon omdat die het beste bij mijn herfst garderobe passen 😉 Mijn favoriet van de drie is Rub-A-Pub-Pub: een hele koele grijs-blauwe kleur die toch geen zwart en toch geen grijs is.  You’ve Got That Glas-Glow is een prachtige pastel roos-paars achtige tint met een beetje een grijzere ondertoon. Heel leuk voor wanneer ik er toch voor kies een lichte herfstkleur te krijgen.

De twee donkerste lakjes dekken eigenlijk al vrij goed in 1 laag, You’ve Got That Glas-Glow heeft er wel echt 2 nodig voor een optimaal resultaat. Voor de donkere kleuren raad ik ook zeker aan de OPI basecoat te gebruiken. De topcoat zorgt dan weer voor extra houdbaarheid en shine!

De collectie bestaat uit 12 nieuwe kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik). Deze 12 kleuren zullen je tijdens de herfst zeker opwarmen. Alle lakjes zijn nu verkrijgbaar via de webshop van OPI vanaf €15,95.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *