New in: minimalistische keukenstoelen van Emob

Ik ben iemand die het niet kan laten haar interieur om de zoveel tijd een beetje te veranderen. Dingen verplaatsen, nieuwe vaasjes, kussentjes of kadertjes, alle kleine dingen maken me blij. Toen meubelwinkel Emob me vroeg om iets uit te kiezen voor mijn stulpje, zei ik dan ook met veel plezier ja!

Emob heeft een heel groot aanbod aan allerlei meubels of accessoires om van je huis een thuis te maken. Na een beetje te browsen, besloot ik twee van mijn keukenstoelen te vervangen door Emob exemplaren. In mijn keuken/leefruimte heb ik een grote witte tafel staan met eiken (whitewash) poten. Hieraan staan normaal 6 stoelen, waarvan 4 (kringwinkel) spijlenstoelen en 2 minty kuipstoelen. Ik besloot de kuipjes naar het terras te verplaatsen (wegens plastic) en twee nieuwe -ofcourse witte- uit te kiezen bij Emob.

Mijn oog viel meteen op de scandinavisch looking ‘Anso’ stoelen, die net zoals mijn tafel, ook whitewash houten poten hebben en een wit zitvlak. Perfect match, niet?

Het DIY pakket kwam netjes en stevig verpakt, met duidelijke instructies. Op een half uurtje stonden de twee stoelen in elkaar en buiten een kruisschroeverdraaier, kwam alles meegeleverd in het pakket! Ook de schroefjes in de rugsteun werden mooi weggewerkt met houten dopjes.

Voor mij zijn de Anso keukenstoelen dus een ideale match met mijn bestaande tafel! De set van twee stoelen heb je al voor 99 euro. Hebben jullie al leuke dingen gespot op Emob? Wat willen jullie nog graag veranderen in je interieur?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *