Garnier SkinActive Sheet masks

Sheet masks zijn de perfect oplossing voor een snelle hydratatieboost. Openplooien, opleggen en genieten maar. Bovendien heb je achteraf ook geen afwaswerk 😀 Ik gebruik ze graag omwille van tijdsgebrek en ik geef eerlijk toe, uit luiheid, haha. Ik mocht van Garnier een aantal maskers uittesten. Tegenwoordig hebben ze echt een heel assortiment waaruit je kan kiezen!

De hydrabomb maskers (2,99 euro) probeerde ik al eerder: gemakkelijk in gebruik en snel resultaat: een zacht en gehydrateerd velleke. In 15 minuten is je gelaat weer helemaal goed gehydrateerd. Nog leuk: er zijn verschillende varianten voor o.a. de droge en gecombineerde huid.

Heb je last van grote en onreine poriën? Dan is het masker met actieve houtskool waarschijnlijk wel je ding. Je poriën zijn na gebruik duidelijk minder zichtbaar. Garnier heeft trouwens een heel houtskool gamma met o.a. ook een zeep, peeloff masker, neusstrips en een scrubstick.

Wanneer mijn frisse blik het even laat afweten, gebruik ik graag deze eye masks. (2,79 euro) Ook weer snel in gebruik en snel om aan te brengen. Ideaal tijdens een dutje in de zetel. Bovendien bevatten ze hyaluronzuur, wat alleen maar goed is voor je huid. Opkikkertje! Tip: leg ze op voorhand even in de koelkast voor een extra fris effect.

Als laatste mijn favoriet: de Shots van Garnier (4,19 euro). Met dit kitje maak je je masker a la minute klaar. Super handig en gemakkelijk in gebruik. Op verpakking staan de gebruiksaanwijzigingen. Komt er op neer dat je de vloeistof zelf nog bij het maskertje moet knijpen, dit doe je door de verpakking in twee te plooien zoals vermeld.

Maken jullie graag tijd voor een masker? De Garnier maskers zijn o.a. verkrijgbaar bij Di.

2 thoughts on “Garnier SkinActive Sheet masks

  1. Lijken me fijne maskers! Ik had ze nog niet eerder gespot. Zelf gebruik ik heel af en toe een masker van Beauty Kitchen. Een sheet masker heb ik zelf nog nooit eerder gebruikt. Ga ik binnenkort zeker uitproberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *