Hasselt Hotspot: Milanero Brow Bar

Het is gebeurd, iemand anders is aan mijn wenkbrauwen mogen komen 😉 Ik ging afgelopen week langs bij Chelsey van Milanero. Ik liet mijn brows shapen & tinten voor een optimaal resultaat!

Beginnen doet Chelsey met het uittekenen van je natuurlijke brows, dit ziet er een beetje gek uit, maar is een soort van guideline voor het bijwerken van je wenkies. Met een hele zacht wax worden de overtollig haartjes netjes weggehaald en achteraf worden ze nog eens heel gedetailleerd bijgewerkt met een pincet en een schaartje. Chelsey is pietje precies & zo hoort het ook 😉

Aangezien ik heel wat gaatjes in mijn natuurlijke brows heb, raadde Chelsey me aan om mijn wenkbrauwen ook te tinten. Dit geeft je wenkbrauwen niet alleen een donkderder kleurtje, maar maakt ze ook meteen voller. Handig! Heb je wat minder volle wenkies, kan je ze met henna laten bijwerken, zodat ook de huid eronder een beetje mee kleurt, voor een voller effect. Na de tinting werden mijn brows nog perfect in model gekamd met een browgel.

Het resultaat? Heel natuurlijk ogende, maar zeker ook vollere wenkies. En nog belangrijk: veel minder werk ‘s morgens! Het enige wat ik moet doen is ze even kammen en in de plooi leggen met een gel.

Ook benieuwd om kennis te maken met de lieve Chelsey en Milanero? Ja kan gewoon gemakkelijk online een afspraak boeken!

Meer info? Check de Instagram pagina of ga eens langs op de Kempische Steenweg 219 in Hasselt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *