Paul & Joe: wintercollectie voor catladies

De make-up collecties van Paul & Joe zijn steevast pareltjes, zeker als je in real life ook een echte catlady bent 😉 Ik stel jullie vandaag enkele producten uit de wintercollectie voor die ik voor jullie mocht uittesten. De wintercollectie van dit jaar wilt vooral hydrateren en verzorgend zijn, en de huid laten stralen van vanbinnen uit. Less is more, behalve voor de uber cute verpakkingen that is 😉

Beginnen doe ik met dit prachtige serum: serieus, hoe leuk ziet dit er uit? Het serum vormt eveneens ook een perfecte primer voor je foundation en make-up. De parels zien er uit als kleine druifjes (gelijk rode en witte wijn) en gaan je gelaat hydrateren en ook een mooie parelmoer glow geven. De geltextuur is ook perfect voor mijn gezicht en gaat ook goed hydrateren. Het serum (32 euro) is verkrijgbaar in 2 tinten: Pinot Noir en Muscadet. Die eerste laat je huid mooi glowen, terwijl Muscadet ook je roodheden gaan egaliseren.

Ook bij de lipsticks (19 euro) halen Paul & Joe inspiratie bij de wijn. 3 limited edition lipsticks in prachtige wijnrode kleuren die je lippen gaan hydrateren. De lipsticks zijn heel balsem achtig en geven best veel (en op te bouwen) kleur af zonder je lippen uit te drogen. Grape Red is een hele mooie donkere, bordeaux kleur, die voor mijn perfect bij dit herfstweer past. De lipstick glijdt over je lippen en geeft een mooie glans en kleur af. Nog tof aan deze sticks is dat je het product en je verpakking zelf kan mixen en matchen! Zo kies je je case (10-13 euro) en kleur zelf voor de perfecte combi!

Ook bij de blushes (23 euro) kan je zelf je ‘kattige’ case (8 euro) kiezen. Qua vulling zijn er dit najaar twee vullingen: Le Vignoble en Vin Mature. Een duo blush die je apart of gemengd kan gebruiken. De Ruby kleur is voor mij persoonlijk wat te roze om zo te gebruiken, maar in combinatie met de shimmery bruine tint, lijkt dit toch een mooie combinatie te zijn.

Kennen jullie de make-up van Paul & Joe al? Je kan hier je verkooppunt vinden.

One thought on “Paul & Joe: wintercollectie voor catladies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *