Talika Instant Beauty Kit

Drukke werkweek achter de rug? Dan is een beetje me-time met een lekkere douche en een maskertje erna voor mij de oplossing. Deze keer mocht ik dit setje van Talika testen, met 4 verschillende maskertjes in: een sheetmasker, een bubble mask, herbruikbare eye patches en DIY oogcompres. Vooral die laatste zag er voor mij bijzonder uit.

Het sheet masker & het bubble masker gebruikte ik al eens eerder, dus vandaag wil ik het even hebben voor de twee ‘gratis’ oog maskertjes uit deze set!

Als eerste de anti-wrinkle en donkere kringen herbruikbare eye patches. Ja je leest het goed. Deze siliconen eye patches kan je tot 3 keer hergebruiken. Op de achterkant zit een soort van stofje waardoor ze lekker stevig zijn. Na gebruik kan je ze even terug tegen elkaar plakken tot de volgende keer dat je ze gebruikt! Handig! Zelf vind ik ze heel fijn werken en geven ze ook wat hydratatie aan mijn drogere under eye area. Ze blijven ook goed plakken dus kan ze gewoon dragen wanneer je bijvoorbeeld nog even iets aan het koken of het lezen bent.

Naar het volgende was ik heel benieuwd. In dit kleine eye compress setje zit namelijk een vloeistof en een soon-to-be doekje waar je instant een oogcompres kan maken na een lange dag. Het kleine papieren schijfje doe je bij de vloeistof en bam, je hebt een sheet maskertje voor je ogen. Zo leuk dit. Het masker is super verfrissend en geeft je vermoeide blik een oppepper. Enige nadeel: je moet wel eventjes blijven liggen. Extra powernapje for the win! 😉

Met dit setje test je dus gewoon 4 maskers uit voor 14,95 euro. Je zou het wel eens de toppers van Talika kunnen noemen. Leggen jullie graag maskertjes?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *