Nieuw Redken Extreme Play Safe serum

Stijl of f├Âhn je je haar elke dag, net zoals mij? Dan is een heatprotecting product sowieso een must. Redken vult zijn Extreme gamma aan met een Play Safe serum dat je haar gaat beschermen tot wel 230 graden Celsius. Ik heb zelf heel dun haar, dus zo heet ga ik nooit, maar extra bescherming is altijd goed wanneer je je coupe zo gezond mogelijk en stylish probeert te houden ­čśë

Hitte schade aan je haar gaat je haarscubben oprichten en broos maken, waardoor je haarvezel wel eens blootgesteld kan worden. Hierdoor kan je haar veel minder elastisch worden en ziet het er een stuk futlozer uit. Haarschade leidt ook tot verlies aan proteïnen. Proteïnen in het haar zorgen ervoor dat je haar stevig en sterk blijft. Bij beschadiging boet je dus ook hier aan in. Het Redken Extreme gamma gaat je helpen om je haar sterk te houden.

In dit Play Safe leave-in product zitten plantaardige prote├»nen om schade te verminderen, gespleten punten en broos haar te voorkomen. Het serum is vrij dik, dus ik heb met mijn dun en kort haar echt maar een erwtje nodig. Het is ook aan de rijke kant, dus don’t overdo it wanneer je dun haar hebt. Mijn haar is opvallend minder statisch en droog na het stijlen. Vooral mijn punten kunnen hier wel eens last van hebben zodat ze ook moeilijk in model te stijlen zijn. Deze heatprotector zit vanaf nu dus standaard in mijn haar en in mijn stash.

Je kan Extreme Play Safe serum vinden bij je Redkenkapper of professionele kapperswinkel voor 24,80 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *