Gliss Kur Weekly Therapy maskers

Na een weekje zonneschijn en 32 graden in Miami, is het het dringend tijd om mijn haar een opkikkertje te geven. Deze nieuwe Gliss Kur haarmaskers zijn hier ideaal voor: 1x per week te gebruiken om je haar de hydratatie te geven die het nodig heeft.

Het Weekly Therapy gamma heeft 3 maskers in zijn gamma: eentje voor directe soepelheid (Supreme Lenght), eentje voor de verbetering van je haarkwaliteit (Bio-Tech Restore) en eentje voor intens haarherstel (Ultimate Repair). 1 keer per week breng je het masker na (dik haar) of voor (dun haar) je shampoo, daarna spoel je het goed uit. Mijn favoriet is het Ultimate Repair masker met argan olie, omdat dit nu voor mijn haar echt wel nodig is na veel zon en zout van het strand.

Bovendien is het kleine formaat (50 ml) perfect voor mee op reis of voor in je (sport)tas. Ook het eenmalige gebruik per week vind ik perfect, want dikke maskers na elke wasbeurt maken mijn haar snel heel vet.

De 50 ml pouches zijn vanaf nu verkrijgbaar bij o.a. Di voor 2,99 euro!

Welk masker spreekt jou het meeste aan?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *