Aftellen naar kerst met Hello Kitty & OPI

Yesss, nog 1 dikke maand & het aftellen kan beginnen! Op 1 december mogen de adventskalenders uit de kast en mag het eerste deurtje open! Ook dit jaar heb ik er enkele klaar staan en de schattigste is zonder twijfel deze kalender van OPI met Hello Kitty!

Aangezien de meest recentste collectie all about the Kitty is (12 nieuwe kleuren en 3 glitters), hebben ze dit jaar het kerstthema ook helemaal doorgetrokken. Dit resulteert in een hele mooie, kerstrode -met goud- kalender met 25 vakjes. Wat mag je in deze kalender verwachten? Welja, obviously veel OPI nagellakjes! Achter elk deurtje heeft OPI een mini lakje voor jullie klaar staan. Een heel uitgebreid kleurenpalet en zeker voor ieder wat wils: van donker naar licht, van casual naar feestelijk! Ik wil voor mezelf ook de pret nog niet bederven, dus opende voor jullie 3 deurtjes. De rest wil ik ook voor mij als verrassing houden 😀

Qua formaat vind ik de mini’s van 3,75ml echt ideaal. Zo kan je meteen testen of de kleur of finish is voor jou is & hoef je niet meteen een full size te kopen. Met deze kalender kan je dus elke dag een ander kleurtje uittesten gedurende december, what’s not to love?!

De Hello Kitty adventskalender is perfect voor nagellaklovers van alle leeftijden (geef toe, wie houdt nu niet van Hello Kitty?) Je kan hem o.a. online vinden voor 88,50 euro!

Houden jullie van adventskalenders?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *