New in: Tarte Maneater Palette

Een vakantie naar Amerika gaat natuurlijk niet zonder mini beauty haul, right? Naast Real Techniques brushes, kocht ik ook mijn eerste palette van Tarte! Ik heb nog helemaal niets van het merk, dus was super benieuwd! De eerste test swatches vielen alvast niet tegen. Met de herfst die volop bezig is, koos ik voor een heel warm palette met oranje-bruine tinten, een beetje vergelijkbaar met het Urban Decay Heat palette, maar dan toch nog anders 😉 Vooral de koperen tinten (purr & hypnotic) in Maneater spraken me aan.

Maneater is qua verpakking niet zo speciaal, maar de compacte kartonnen verpakking is wel handig voor on the go of mee op vakantie. De combinatie van de matte en shimmery tinten is voor mijn een ideale combo. Ook de lichtere kleuren zijn een perfecte basis of kan je als highlighter (wenkbrauwbot of ooghoek) gebruiken. Het is ook fijn om te zien dat ook de lichte kleuren (lace & foxy) goed gepigmenteerd zijn en ook heel wat shine afgeven. De oogschaduws zelf zijn iets zachter en gepigmenteerder dan die uit het Heat palette, en ‘pakken’ naar mijn mening daarom dus ook beter op mijn oogleden. Ze blenden goed uit tot een mooie zachte ooglook. Zelf ben ik het meest fan van een zachte roos-oranje ooglook, maar met Maneater kan je ook de smokey kant uit wanneer de je de donkerdere tinten toevoegt aan je look.

Ook fan van het kleurenpalet en het merk? Je kan Tarte vinden bij o.a. Sephora of online bij Tarte zelf. Voor het Maneater palette betaal je zo’n 32 euro (29 dollar)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *