Christmas time met The Body Shop

Dream Big, dat is de leuze waarvan The Body Shop kerst inzet dit jaar. The Body Shop zou TBS niet zijn als ze ook dit jaar geen mooie boodschap hadden om rond te werken. Dit jaar zijn ‘alle meisjes aan de macht’, want The Body Shop & Ms Claus komen dit jaar op voor vrouwenrechten. Ze roept jonge vrouwen en meisjes op om hun dromen in vervulling te laten gaan, no matter what. Zo zitten jonge vrouwen maar liefst 3 keer zo vaak zonder werk of opleiding, verdienen vrouwen nog steeds een pak minder dan mannen om dezelfde job uit te voeren. Dit jaar werkt TBS samen met Plan International, om vrouwen gelijke kansen te geven, naar school te laten gaan en hun dromen in vervulling te brengen. Wanneer je in november of december bij TBS koopt, dan draag je automatisch bij aan dit goede doel.

Ook de feestcollectie is dit jaar opgedragen aan sterke vrouwen en gelijkheid. Zo is de adventskalender versiert met allemaal mooie quotes van bekende sterkte vrouwen en zie je Ms Claus op een raket die probeert om dromen werkelijkheid te maken. I am woman, hear me roar! Ook de geuren zijn op en top vrouwelijk en fruitig dit jaar: Juicy Pear, Warm Vanilla en Rich Plum.

Enkele van die mooie cadeauverpakkingen mocht ik ontvangen in een prachtig perspakket waarvan de doos alleen al mijn hart sneller liet staan! Kijk dan?!

Ook de 3 nieuwe geuren kunnen mijn hart bekoren. Juicy Pear is uiteraard een hele fruitige en zoete geur, die ik niet meteen zou linken met een koude kerst, maar desalniettemin is dit mijn favoriet van de reeks. Deze geur zal je bij mij graag onder de douche treffen! Ook de body yoghurt hiervan staat op mijn wishlist. Rich Plum is verrijkt met pruimextracten uit Turkije en alleen al de dieppaarse kleur van de verpakkingen voelt al enorm feestelijk aan. Ook deze fruitge geur is me op het lijf geschreven. Warm Vanilla is er voor de mensen die liever een warme en kruidige geur hebben tijdens de feestdagen. Wil je ze gewoon alle drie uitproberen? Dan is deze Body Butter Giftset helemaal iets voor jou: voor 12 euro krijg je 3 mini bodybutters in de nieuwe geuren. Zo bepaal je meteen welke jouw kerstgeur wordt dit jaar!

Ook de vertrouwde geuren vind je dit jaar terug in de adventskalender en giftsets: van de Soothing Almond & Milk & Honey reeks vind je dit jaar een hele mooie cadeauverpakking terug. (25 euro). De’Rocket’ giftset (18 euro) is dan weer gevuld met badproducten uit de Coconut en Strawberry lijn! Ms Claus straalt op de verpakking!

The Body Shop heeft niet alleen doucheproducten voor kerst, maar zeker ook een mooie make-up collectie die je look die extra feestelijke glow gaan geven! Ook hun klasssieker White Musk is er in een originele geschenkverpakking! Nog niet gevonden wat je wil geven? Dan kan je bij The Body Shop ook gewoon je eigen pakje samenstellen en laten verpakken in een duurzaam doosje of zakje. Ook kan je nog steeds je favoriete bodybutter laten personaliseren met je naam. Van cadeaus op maat gesproken, jawadde!

Welke nieuwe feestelijke geur spreekt jullie het meeste aan? Juicy Pear, Rich Plum of kies je toch voor Warm Vanilla?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *