Bourjois Always Fabulous Concealer & Foundation Extreme Resist 24h

Nieuw in het gamma van Bourjois, de Always Fabulous foundation (in 15 kleuren) en concealer, die belooft flawless te blijven zitten tot wel 24u lang. Bovendien bevat de foundation ook nog eens hyaluronzuur (the good stuff in skincare) en een SPF20. Ze beloven ook een mooie semi matte dekking, here for it! Voorheen was de Healthy Mix mijn favoriet, dus misschien verslaat deze zijn voorganger wel 😉

De concealers (13,99 euro) (100 Ivory & 200 Vanilla) kunnen voor mij momenteel allebei qua kleur. Sinds ik terug ben van Amerika, is mijn gezicht nog een beetje getint, dus past een mix van beide goed. Naarmate de winter vordert zal ik eerder naar Ivory neigen. Sowieso mag een concealer altijd wat lichter zijn dan je foundation om je ogen een beetje op te lichten. De textuur van de concealer is super fijn en iets vloeibaarder dan ik gewend ben, maar daarom zeker niet slechter. De concealer laat zich daarom heel goed blenden met je huid en blendt ook mooi uit met een beautyspons.

Ook de Always Fabulous foundations (18,99 euro) hebben een lichte en aangename textuur die heel goed uitsmeert en gaat blenden. De SPF20 vind ik heel mooi meegenomen, want ik kies altijd eentje zodat ik ook tijdens de winter mijn gelaat bescherm tegen zonnestralen. De foundations dekken goed, maar brengen ook prima aan wanneer je zoals mij eigenlijk niet super veel dekking nodig hebt, hij is heel goed op te bouwen. Het pompje vind ik ook fijn en hygienisch werken. De 15 kleuren gaan van 100 Rose Ivory tot 620 Cappucino. Voor mij is de kleur 110 Light Vanilla een hele goeie match momenteel! De foundation brengt egaal aan en overleeft inderdaad wel flink een werkdag zonder dat je hier en daar ‘slijtage’ begint te zien. Ik ben ook fan van de semi-matte dekking, want die zorgt voor een heel natuurlijk effect.

Benieuwd naar een lichte, maar tot dekkende foundation met SPF? Dan moet je zeker jouw kleurtje gaan uitzoeken bij Bourjois. Voor de concealer betaal je 13,99 euro, de foundation is 18,99 euro en zijn o.a. te koop bij Di.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *