Only You Let it Snow collectie

Het aftellen naar Kerst is nu echt begonnen, dus de queeste naar cadeautjes ook! Ik mocht van Ici Paris een heel mooi kerstpakket ontvangen, met de Let it Snow collectie, die helemaal cadeau en party proof is! Van een hele prachtige adventskalender (24,95 euro), tot badproducten en oogschaduwpalettes.

Beginnen doen ze met die laatste! In de Let it Snow collectie zitten twee prachtige, glitterende palettes: eentje voor de ogen (6,95 euro) en eentje met andere facepoeders (14,95). De pigmentatie is prima en ook de kleuren zijn mooi samengesteld: van bordeaux tinten tot een meer smokey (blauwe) look!  Evengoed kan je gaan voor een pastellook met de lichtste kleuren. Ook de namen zijn hier weer super leuk gekozen! Snowbody like you! Mijn favoriete tinten? Wonderland, Fireplace & Apple strudel!

Voor de catladies onder ons, is er ook nog dit hele schattige puuurrrfect oogschaduwpalette (9,95 euro), heel leuk om cadeau te geven en te krijgen! Ik weet zeker dat ik mijn kleine nichtje hier veel plezier mee kan doen! Metie heeft haar de beauty microbe meegegeven! 😉

Ook bij de giftsets zitten er toppers tussen, zeker als je van een heerlijke douche of bad houdt! Om te beginnen is er deze Frosted Sunshine Shower Giftset met een douchecreme, shower puff en bodylotion. (16,95 euro)

Meer into warme badjes? Say no more, ook voor de badlovers heeft de Let it Snow collectie heel wat in petto: een trio van bruisballen (13,95) & badparels (7,95 euro) in handige individuele zakjes. Heerlijk badderen maar!

Last but not least, zijn er ook nog hele feestelijke nagellakjes (4,95 euro): van shimmery champagne kleuren, tot een heel diepe rode kerstkleur. En laten we de ‘starry’ topcoat niet vergeten, hoe leuk is die?

Spotten jullie potentiële kerstcadeautjes in deze collectie? Momenteel zijn er een heel aantal items met een mooie korting op! Shoppen maar!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Only You Let it Snow collectie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *