Neutrogena Hydro Boost

Nieuw in mijn badkamerkastje: de Hydro Boost producten van Neutrogena! Eerder probeerde ik hier al eens een Aqua Gel dagcrème uit die me heel goed bevalt, dus de rest van het gamma wekte meteen mijn nieuwsgierigheid op. In het gamma vind je onder andere: een hydrogelmasker, een micellair water, een dag-en nachtcrème, een serum & een oogcrème. Afgelopen maand heb ik ze allemaal uitgetest, vandaag deel ik mijn bevindingen!

Allereerst het masker (3,99 euro): dit bestaat uit twee delen, goed doordrenkt met product. De ‘jelly’ textuur vind ik zelf heel aangenaam in gebruik, ook de twee delen passen vrij goed, maar blijven nie altijd even goed op elkaar plakken. Het product an sich werkt wel erg fijn: verfrissend en ultra hydraterend (hello hyaluron), zeker fijn voor tijdens het gure weer. Het micellaire water (6,99 euro) doet ook wat het moet doen: mijn make-up in 1 swipe weghalen. Bovendien is ook het water ook verrijkt met hyaluronzuur, my absolute fave in skincare. Een beetje lui? Neutrogena heeft ook make-up wipes die prima hun werk doen! (4,29 euro)

De Aqua Gel (12,99 euro) cream is de favoriet uit het gamma! Ik blijf ik herhaling vallen, maar ik heb iets met gel texturen in skincare producten. Mijn huid houdt er zo van, en dat is met deze gel niet anders. Ik zit momenteel aan mijn 2de potje, ’cause in love. De textuur is niet-vet, verfrissend en hydraterend genoeg voor mijn huid. Heb je een drogere huid, dan zou ik je de Creme Gel (12,99 euro) variant aanraden, die een iets vettere, romige textuur heeft, voor iedereen die net dat beetje extra hydratatie nodig heeft.  Ook de Sleeping Cream (12,99 euro) heeft een iets dikkere textuur, maar trekt heel snel in & is absoluut niet plakkerig. Super zacht babyvel in the morning.

In combinatie met de Aqua Gel gebruik ik nog het bijhorende Aqua Perle serum. De parels lossen op in de gel en gaan je huid extra hydrateren. Ik gebruik deze graag voor dat ik mijn dagcreme aanbreng. In het Hydra Boost gamma zit ook nog een dagcrème City Protect (12,99 euro) met SPF25 die ook nog eens gaat beschermen tegen de vervuiling binnen de stad. Ik heb zelf al redelijk wat SPF in mijn foundation, dus deze tube bewaar ik voor volgend seizoen 😉

Als laatste iets wat ik echt as a crazy person smeer is de oogcrème. De fijne applicator brengt precies en gemakkelijk aan, de creme gel is lekker verkoelend en zeker niet te vet of plakkerig. Ook ‘s morgens trekt de crème snel in zodat je er perfect je concealer over kan aanbrengen.

Heb je een (hele) onzuivere huid, dan heeft Neutrogena ook nog een uitgebreid Skin Detox gamma! Neutrogena is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Di. Hebben jullie dit merk al eens uitgeprobeerd?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *