Getest: My Livia

De tijd van de maand, jullie kennen het wel… Bijna altijd gepaard met een hoofdpijn aanval of een pakketje krampen, heerlijk (maar dan niet echt). Vandaag laat ik jullie kennis maken met Livia, een toestelletje dat gaat helpen om menstruatiekrampen te verlichten. Laat die medicatie dus maar links liggen!

De Livia werkt op basis van elektrostimulatie. Het kleine toestelletje kan je via USB opladen en is daarna klaar voor gebruik. Je plaats de twee gelpads op je pijnlijke zones en via kleine elektrische tintelingen gaat het de pijnen bestrijden. Het toestel kan je handig aan je broek hangen en op die manier ook bedienen. Hoe straf de elektrische schokjes zijn, dat bepaal je zelf. Je voelt dan tintelingen op je buik (of rug) en de pijn zelf, die verdwijnt. De elektrostimulatie is zeker niet onaangenaam en je went ook snel aan de tintelingen.

Het Livia starterpakket bestaan uit de liva, twee Flower pads met kabeltje, oplaadkabel, en twee paar vervangende gelpads, zodat de pads goed blijven plakken op je huid. Verder zit er ook nog een subtieler wit hoesje bij voor rond de Livia, mocht het groene te opvallend zijn voor je. De gelpads laten totaal geen plakkerig residu achter op je huid en zijn gemakkelijk af te halen. Het kabeltje aan de pads mocht voor mij wel wat langer zijn, voor mocht je de Livia liever ergens anders willen vasthaken, dan aan je broek. Zelf zou ik het handig vinden, mocht ik de Livia in mijn broekzak bewaren met een langer kabeltje.

Verder zit er ook nog een compact bewaardoosje bij voor on-the-go. Hierin kan je de Livia en de pads gemakkelijk kwijt. Gebruik je de Livia even niet, laat de gelpads zeker niet uitdrogen, en plak ze in de tussentijd tegen elkaar of hergebruik de plastic folie waar ze in komen, zodat de pads langer plakken.

Let op: Livia mag niet gebruikt worden door mensen met een hartsimulator, met andere vastgestelde ernstige hartproblemen of een ander elektronisch implantaat. De Livia mag ook niet gebruikt worden door zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven of door meisjes jonger de 16 jaar.

Je kan de Livia starterskit o.a. vinden bij mylivia.net of Vanden Borre voor 159 euro. Ook de gel en Flowerpads kan je later apart bijkopen. Kennen jullie Livia al? 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *