Nieuw: Kruidvat skincare Booster Drops

New year, same me! Ik heb op vlak van skincare nog steeds iets met texturen, en daarom ben ik heel blij met de nieuwe toevoegingen van Kruidvat. Ik mocht twee Booster Drops uittesten voor jullie: twee serums die je perfect op zich of in combinatie met je huidige skincare kan gebruiken. En dat voor nog geen 5 euro per stuk. Momenteel heeft Kruidvat 2 varianten op de markt: eentje voor extra hydratatie met hyaluron (the good stuff) en eentje voor de rijpere huid met Q10.

Zeker tijdens de wintermaanden is mijn huid door de kou een stuk droger en dan komt extra hydratatie goed van pas, ik gebruik deze drops in combinatie met een gel dagcreme van Neutrogena. De textuur van het serum is super aangenaam en met blendt met mijn koele jade-roller perfect in mijn huid. Lekker verfrissend ‘s morgens of voor het slapengaan. Smeer het serum ook gerust verder dan je gelaat: je hals, je decolleté, alles wat extra hydratatie kan gebruiken 😉

Ook de booster met Q10 is aangenaam in gebruik en gaat vooral op de elasticiteit van je huid werken. Ik ben ondertussen ook alweer 33 dus anti-aging kan ik zeker (helaas) al wel gebruiken. Q10 gaat je huid soepel houden en dankzij de Coffeïne krijgt je teint een extra anti-vermoeidheidsboost. Ik gebruik deze afwisselend met de andere booster, net voor mijn dag- of nachtcreme en werk ze in met mijn jade-roller voor een extra verfrissend effect.

Welke booster kunnen jullie het meest gebruiken? Je kan ze vanaf nu vinden bij je favoriete Kruidvat filiaal voor 4,49 en 4,99 euro (30 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. De volledige disclaimer lees je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *