5 x Europese reisbestemmingen voor 2020

Oh yes, een nieuw jaar means nieuwe reisjes! Aangezien ik eind vorig jaar nog een verre reis naar Miami maakte, hou ik het dit jaar korter & dichter bij. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe Europese bestemmingen om te ontdekken en vandaag deel ik 5 kanshebbers voor 2020.

(bron foto: www.tui.be)

1. Dubrovnik

Ik ging al vaker naar Kroatië, maar Dubrovnik zag ik nog niet. Als echte Game of Thrones fan moet ik deze filmachtige settings sowieso eens in real life zien om de serie te herbeleven 😉 Genieten van helder blauw water en kuieren in super gezellige kleine straatjes lijkt me zalig. Lekker dichtbij & budgetproof. Win-win situatie! Ik heb zelf super goeie herinneringen aan mijn familievakanties vroeger in Kroatië, dus hoogtijd om eens terug te gaan.

2. Málaga

Aaah sunny Spain. Na het mooie, maar regenachtige Bilbao vorig jaar, zou ik ook heel graag Malaga eens bezoeken. Ook tijdens mijn jeugdjaren heb ik veel van de Spaanse badsteden gezien, maar Malaga ontbreekt nog. Het stadsleven in combinatie met strand lijkt me de perfecte citytrip. Doe daar ook nog eens een bezoekje aan het Picasso museum bij & ik ben helemaal content!

(bron foto: Unsplash)

3. Londen

Londen is bij mij echt jaaaaren geleden. De laatste keer moet zeker meer dan 10 jaar geleden zijn, samen met mijn zus. Oxfort Street, Soho, Camden, West End zoveel zin om nog eens terug te gaan. De typisch toeristische dingen zou ik waarschijnlijk overslaan om wat meer tijd te maken om leuke winkeltjes en cafeetjes te ontdekken! Op de bucket list? High tea bij Sketch!

4. Elzas en Vogezen

Na een mini roadtripje in 2018 naar Reims en Epernay, heb ik de smaak te pakken. Van champagne naar wijn. Lijkt me een hele mooie streek, met schattige stadjes als Colmar en Straatsburg en natuurlijk de vele wijngaarden. (bron headerbeeld foto: Unsplash)

5. Cyprus

Cyprus, dit lijkt me echt de perfecte zomerse getaway: zon, zee, strand en ook wel wat cultuur om op te snuiven. Prachtige blauwe lucht, en stralende (witte) architectuur. Insta perfect, much? De Cypriotische keuken is een mix van Turks en Grieks, laat dat nu met mijn favoriet zijn!

Welke bestemmingen staan op jullie wishlist voor 2020?

Dit artikel werd geschreven in samenwerking met TUI.

2 thoughts on “5 x Europese reisbestemmingen voor 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *